Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice vyhrály i potřetí, tentokrát to odnesl Štěpánov


0

Ve třetím kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A se utkaly dva týmy, které měly zcela odlišný vstup do sezóny. Zatímco domácí Štěpánov byl po dvou kolech bez bodu a s jediným vstřeleným gólem, Haňovice oba zápasy vyhrály a svým soupeřům nasázely deset gólů. Domácí si nakonec první body na své konto nepřipsali, naopak po šesti inkasovaných gólech ve druhém poločase se museli smířit s potupným debaklem 1:8. Haňovice jsou tak i nadále stoprocentní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli zápas od úvodu po kontrolou a hrálo se převážně na polovině domácích. Skóre otevřel hostující kapitán Zavadil z přímého kopu, když ukázkově vymetl pavučinu domácí svatyně. Hosté měli i další šance, zejména po centrovaných míčích. Hlavička Vilímce však skončila pouze na břevně. V další šanci Krajc napálil zpoza šestnáctky odražený míč, ale jeho střela prosvištěla těsně nad břevnem. Mertenova rána zase o metr minula pravou tyč. Domácí byli dopředu hodně neškodní a soustředili se hlavně na defenzivu. Hosté podruhé udeřili v závěru prvního poločasu. Zavadil od rohového praporku našel přesně hlavu Uvízla, a ten se nemýlil - 0:2. Hned po rozehrávce domácích rozhodčí ukončil první poločas. 

Střelecký apetit vydržel hostujícímu Uvízlovi i do druhého poločasu. Hned ve 47. minutě si našel opět centr Zavadila a usměrnil ho do sítě. Haňovice se tak ujaly vedení 0:3. Další minuta patřila Krajcovi. Nejdříve si našel ideální Sobotův centr, ale se zakončením příliš váhal, a domácí obránci ho obrali o míč. Za pár vteřin k němu směřoval další centr, tentokrát z pravé strany od Juráše, který skončil s pomocí teče domácího obránce v síti - 0:4. Od tohoto momentu se druhý poločas proměnil ve ''vraždění neviňátek''. Hru hostů ve druhé půli oživili hráči z lavičky, obzvláště Lukáš Grossman hýřil aktivitou. Byl to právě on, kdo vypracoval pátý gól v síti Štěpánova, když se zbavil jednoho z obránců a na zlatém podnosu předložil míč Procháskovi, který ale míč netrefil ideálně a na 0:5 zvyšoval s notnou dávkou štěstí. Chvíli na to Procháska oplatil Grossmanovi stejnou mincí, když ho vysunul do samostatného úniku, a střídající žolík s přehledem obstřelil gólmana Hladiše. Hosté byli na koni, a nadšení fanoušci hostů, kterých dorazilo do hlediště hodně, si žádali další góly. Jejich přání bylo vyslyšeno po pěkné křížné přihrávce od Uvízla, který Krajc dokázal po samostatném úniku zužitkovat v sedmou branku svého týmu. Po další pěkné akci z levé strany v podání Krejčího se do gólové šance dostal debutující Cink, ale hráč ročníku 1999 nechal vyniknout domácího brankáře. Vyraženou střelu si ale našel Krejčí a do odkryté branky zvýšil na 0:8. Výsledek v závěru kosmeticky upravil domácí Olšanský, který utekl hostující obraně a z úhlu prostřelil brankáře Šikla. I tak si ale hosté po závěrečném hvizdu mohli užít děkovačku se svými fanoušky. Štěpánov si na radost z prvního bodu bude muset počkat minimálně do dalšího kola, ve kterém se představí na hřišti Loštic. Haňovice čeká těžká zkouška v zápase s Bohuňovicemi. 



Ohlasy k zápasu



TJ Doubrava Haňovice
Radek Sobota - hráč hostů: Náš první venkovní zápas dopadl parádně. První poločas jsme dělali hodně zbytečných chyb a ztrát, ale gól do šatny v podání Uvízla nám pomohl. Druhý poločas jsme začali ve skvělém tempu a dvěma rychlými góly jsme utkání rozhodli. Potom jsme doslova válcovali odevzdaného soupeře a dopředu nás hnali skvělí fanoušci, kterých přicestovalo hodně. Patří jim velký dík. Snad dorazí v hojném počtu i na domácí utkání s Bohuňovicemi, které prověří naši skutečnou sílu.



Sestavy


TJ Štěpánov u Olomouce
J. Hladiš [-] - D. Olšanský [-] , V. Krmela [-] , D. Smrček [-] , D. Fryblík [-] , L. Veselský [-] , M. Pavlíček [-] , M. Černošek [-] , J. Hubáček [-] , M. Chládek [-] , J. Novák [-]

TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - D. Juráš [-] , R. Sobota [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] - T. Přikryl [-] (46. M. Krejčí [-] ) , M. Krajc [-] , M. Vilímec [-] (60. D. Zima [-] ) , D. Zavadil [-] - D. Merten [-] (55. L. Grossmann [-] ) - M. Procháska [-] (79. T. Cink [-] )

ŽK: 22. M. Chládek .
Místo: Štěpánov u Olomouce,tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KOUŘÍLEK Martin - VRÁNA Stanislav, ODSTRČIL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.