3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:00

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovír si poradil s Hlubočkami


Branky


17. M. Kuba , 31. M. Kuba , 90. M. Havelka - 42. M. Nguyen
0

Nedělní dopoledne patřilo ve třetím kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A duelu domácího Slovanu Černovír s týmem Hluboček. Hosté možná drželi míč víc na svých kopačkách, ale v zakončení byli šťastnější domácí fotbalisté, kteří trestali individuální chyby hostů, takže Hlubočky odjížděly domů s prázdnou po prohře 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slušná divácká návštěva na první zajímavý moment zápasu čekala pouze do 7. minuty, kdy Špička musel taktickým faulem před hranicí šestnáctky zastavovat průnik hostujícího Dulina, za který černovírský obránce viděl žlutou kartu. Následující trestný kop poslal Henkl těsně vedle tyče Sedlářovy branky. V 15. minutě se hosté dostali ke standardní situaci ze zajímavé pozice, na střílený centr na zadní tyč ale nikdo nedosáhl. Hráči Hluboček spoléhali na dlouhé míče na své útočníky, a zejména Nguyen dělal domácí obraně hodně starostí. V 17. minutě se poprvé měnilo skóre zápasu. Havelka potáhl míč po levé straně, načasovanou kolmicí vyslal Pulkerta, a jeho zpětnou přihrávku doklepl do odkryté brány Hluboček Kuba - 1:0. Deset minut před koncem prvního poločasu mohli jít domácí do dvougólového vedení, Švajdova hlavička po centru z pravé strany ale skončila pouze na břevně. Černovírští se ale přece jen dočkali druhé branky. Havelka stejně jako před první brankou potáhl míč po levé straně, levou nohou odcentroval, a volný Kuba na zadní tyči krkolomně dopravil míč podruhé za záda brankáře Plcha. Domácí, zřejmě uspokojeni dvougólovým vedením, poté přenechali otěže zápasu hostům. Ve 42. minutě si Nguyen v pokutovém území domácích zpracoval míč, obtočil se kolem bránícího hráče a podél Sedláře snížil na rozdíl jedné branky. Vyrovnáno mohlo být o minutu později, ale Hlaváč po krásné Dulinově přihrávce tváří v tvář Sedlářovi selhal. Do šaten se tak šlo za poločasového stavu 2:1. 

Druhý poločas už nenabídl tolik fotbalovosti, a k vidění byl spíše boj o střed hřiště. Do vážnějších brankových situací se ani jeden tým nedokázal dopracovat. Hosté byli opticky lepším týmem, ale jen stěží se dostávali na dostřel branky Černovíra. Snahu o vyrovnání narušilo také zranění do té doby nejlepšího hráče hostů, Michala Nguyena, který musel být v 62. minutě vystřídán. S blížícím se koncem zápasu se Hlubočky soustředily zejména na útok, a to vytvářelo prostor pro brejkové šance domácích. Žádný z protiútoků ale hráči Černovíra nedokázali dotáhnout. Navýšení skóre mohl zařídit krásnou střelou domácí Kvapil, ale Plch bravurním zákrokem jeho střelu vytěsnil na roh. Hlubočky, které v prvních dvou kolech dokázaly vstřelit branku v závěrečných momentech zápasu, měly ještě příležitost standardní situace, při které byli takřka všichni hráči naskládaní na hranici velkého vápna. Dulin ale nepochopitelně ztratil míč, míč se dostal k Havelkovi, který utekl hostujícímu obránci a pohodlně překonal Plcha. Po této brance rozhodčí ukončil zápas, a Černovír si tak připsal tři body za výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Hlubočky
Jiří Lužný - trenér hostů: Ztráta bodů mrzí, utkání by slušela remíza. Do příštích zápasů je potřeba se vyvarovat naivních individuálních chyb, které nás stojí hodně sil a také body.



Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Sedlář [-] - L. Murárik [-] , A. Špička [-] , M. Géc [-] , P. Švajda [-] (75. P. Ježo [-] ) - D. Zdráhal [-] (46. M. Ševčík [-] ) , M. Kuba [-] (65. R. Pučálka [-] ) , J. Kvapil [-] , K. Okleštěk [-] - E. Pulkert [-] (82. T. Kesler [-] ) , M. Havelka [-]

FK Hlubočky
T. Plch [-] - J. Henkl [-] , F. Liďák [-] , M. Goldscheid [-] , J. Karas [-] - M. Krbeček [-] (58. J. Vavrys [-] ) , L. Ferenčík [-] , L. Dulin [-] , J. Stloukal [-] - D. Hlaváč [-] , M. Nguyen [-] (62. L. Foukal [-] ) -

ŽK: 6. A. Špička , 77. M. Ševčík - 32. L. Dulin , 46. F. Liďák , 85. J. Stloukal .
Místo: Tvrdíkova 10,tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - DRÁPAL Petr, PERUTKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.