Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 11:00

1.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchle na domácí půdě po návratu do 1.B třídy potvrdila roli favorita a vyhrála


Branky


0

Na programu bylo úvodní kolo 1.B třídy skupiny A, které svedlo v tradiční chuchelský čas výkopu od 11:00 hráče Čechoslovanu Chuchle a rezervy Slavoje Podolí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes vyrovnaný první poločas si chuchelští hráči vytvořili dvoubrankové vedení

Po postupu zpět do 1.B třídy Chuchle nastoupila do utkání s cílem dobře odstartovat sezonu. I přes některé absence hráčů sestava vypadala poměrně dobře. První poločas se hrál vyrovnaný fotbal. Chuchle se ujala vedení díky brance Jana Zity ze 34. minuty. Je nutné ale zmínit dvě dobré šance hostů, které zneškodnil dobrými zákroky brankář domácích Jakub Zdanovec. Tyto neproměněné šance dokázal pár minut před odchodem do šaten potrestat agilní Martin Fulka. Tímto si Chuchle vytvořila solidní náskok do druhé půle.

Chuchle v druhé půli začla na hřišti dominovat

Po změně stran nedošlo k tlaku hostů s cílem zvrátit utkání. Naopak domácí hráči Chuchle na hřišti začli dominovat. Zdálo se, že hostům trochu docházejí síly.

Netrvalo to příliš dlouho a vyústěním této situace na hřišti byla branka Jakuba Slezáčka v 55.minutě, který potvrdil své kvality. V této fázi již utkání bylo rozhodlé. Další branku domácích přidal Jan Stránský v 66.minutě, který tak okořenil svůj dobrý výkon. Utkání se již v poklidu dohrávalo. Čestný úspěch hostů, který si alespoň za první poločas zasloužili, zaznamenal hostující Lukáš Svoboda ke konci utkání v 88.minutě. Domácí Chuchle tak zvítězila 4:1 a potvrdila svou roli favorita v tomto utkání, i přesto, že do něj vstupovala z pozice nováčka.



Ohlasy k zápasu


SK Čechoslovan Chuchle
David Šíp (asistent trenéra): Jsem vcelku spokojený, i když vím, že to může být ještě lepší. Do utkání jsme nešli v kompletním složení. První poločas byl vyrovnaný, ve dvou šancích soupeře nás podržel brankář Zdanovec. Naopak v druhém poločase už jsme na hřišti dominovali, soupeř asi trochu odpadl. Rád bych za dnešní výkon vyzdvihl hráče Slezáčka, Stránského a Fulku. To byly dnes naši tahouni. Na závěr hodnocení bych chtěl poděkovat panu Šafářovi, který se snaží vytvářet z pozice vedení klubu dobré podmínky pro náš klub.




Sestavy


SK Čechoslovan Chuchle
J. Zdanovec [-] - L. Vondra [-] , P. Soukup [-] , J. Kubát [-] , J. Kuneš [-] - L. Navrátil [-] (46. P. Coufal [-] ) , J. Zita [-] (79. R. Raszka [-] ) , J. Stránský [-] , M. Fulka [-] , D. Urban [-] - J. Slezáček [-]

AFK Slavoj Podolí Praha B
Z. Feierfeil [-] - J. Červenka [-] , M. Vavroušek [-] , J. Moravec [-] , P. Bína [-] - L. Svoboda [-] , D. Proksch [-] (46. V. Hlaváček [-] ) , M. Řehák [-] , L. Malý [-] (73. T. Strnad [-] ) - M. Pinkava [-] , F. Machulka [-] (56. J. Fejtek [-] ) -

ŽK: 40. P. Soukup , 45. J. Slezáček - 25. M. Řehák .
Hráči zápasu: J. Stránský , J. Slezáček .
Místo: CHUCHLE T.. Počet diváků: 15. Rozhodčí: KONVALINKA Jiří - BURDA Tomáš, SLAVÍK Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.