1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 14:00

1.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Loko Vltavín i přes solidní výkon po sestupu doma prohrála s rezervou Zličína


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zličín B se ujal dvoubrankového vedení díky dvěma šťastným brankám

Po sestupu z 1.A třídy přivítala na domácí půdě rezerva Loko Vltavín hostující Zličín B. Domácí vedl jako kapitán zkušený Jaroslav Dolejš, který se rozhodl v klubu pokračovat. Kolem něj nastoupili mladíci, kteří zde mají možnost získávat zkušenosti s dospělým fotbalem. V domácí sestavě se také objevili někteří hráči ze širšího kádru A týmu, který působí ve III.lize. Pomoci přišel například brankář Hlaváč či Horák. Hráči Loka Vltavín dostali již v 8.minutě trochu nešťastnou branku, o kterou se zasloužil hostující Horálek. I přesto se opticky zdálo, že domácí více kontrolují hru. To ovšem 5 minut před odchodem do kabin narušil hostující Portych a zajistil tak Zličínu dvoubrankové vedení.

Hosté se zatáhli a vítězství si již pohlídali

Říká se, že nejzrádnější vedení o půli je právě 2:0. Možná i díky tomuto vědomí se hosté zatáhli do hlubší defenzivy a soustředili se na udržení výsledku. Domácí se snažili o vyrovnání a soupeře vcelku přehrávali, z čehož vyústila kontaktní branka domácího Horáka ze 61.minuty. To vše před zraky vedení klubu domácího celku, které se přišlo na utkání podívat. Při závěrečném tlaku a snaze o vyrovnání, když už domácí vsadili vše do útoku zpečetil výhru Zličína svou druhou brankou v utkání Portych. Hosté si tedy odvezli cennou výhru, která se nerodila snadno. Naopak domácí po loňské nevydařené sezoně zjistili, že mohou hrát solidní fotbal a soupeře přehrávat. Samozřejmě díky mladému kádru a účelu rezervy se vždy nemusí zápas výsledkově podařit, ale herní projev určitě bude malým povzbuzením do další práce.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín B
Jaroslav Dolejš (hráč Loko Vltavín B): Dá se říct, že jsme odehráli zápas blbec. Podle mého soudu jsme hru kontrolovali a měli větší držení míče než soupeř. Bohužel jsme v první půli dostali celkem dvě nešťastné branky. V druhé půli se soupeř již zatáhl do hluboké defenzivy a vítězství si pohlídal. Je také nutné říct, že hrajeme s mladým týmem a nejdůležitější je pro nás předvedená hra, která dnes byla dobrá. Samozřejmě chceme dělat body, ale jsme zkrátka rezerva A týmu, který hraje III.ligu. Cíle rezervy jsou tedy i jinde než jen umístění v tabulce. Já osobně jsem si z pozice středního záložníka zahrál dobrý fotbal. Jsem spokojený, že tu můžu být a trochu mladé kluky na hřišti usměrňovat. Tento klub mi dal šanci se vrátit po nepříjemném zranění, a proto jsem se rozhodl tu nadále působit. Myslím si, že po našem sestupu z 1.A třídy je tato soutěž pro nás hratelná.




Sestavy


FK Loko Vltavín B
R. Hlaváč [-] - Š. Malý [-] , O. Janda [-] , M. Horák [-] , M. Machálek [-] , J. Stibor [-] , F. Brodský [-] , F. Holakovský [-] , D. Zelenka [-] , J. Hendrych [-] (46. M. Neuberg [-] ) , J. Dolejš [-]

FC Zličín B
A. Rosendorf [-] - T. Trojan [-] , J. Zelený [-] , P. Zbožínek [-] , J. Roubíček [-] , M. Sochor [-] , L. Adam [-] , D. Portych [-] , M. Šindelář [-] , O. Jícha [-] (65. J. Šindelář [-] ) , P. Horálek [-]

ŽK: 89. D. Portych .
Místo: LOKO VLTAVÍN UMT.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOLÁŘ Radek - VOLÁK Michal, PYTLOUN Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.