Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbraslav posílená hráči z A týmu přestřílela Malešice na jejich půdě


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký vyrovnaný první poločas

Na půdu Malešic přijela rezerva Zbraslavi, která byla značně posílená hráči z A týmu. Jmenovitě se jednalo o Strnada, Dlouhého, Vejvodu a mladíka Mandlíka. První půle byle velmi bohatá na góly. Zbraslav sice držela více balon na svých kopačkách, ovšem soupeř potrestal každou její chybu. Skore se měnilo velmi často, až se zastavilo na stavu 3:3. V první půli se blýsk dvěma goly domácí Bizhev.

Ve druhém poločase střelecké manévry pokračovaly

Ve druhé půli strhla vedení na svojí stranu Zbraslav zásluhou Vejvody ze 62.minuty. Vedení o šest minut později potvrdil zkušený útočník Ondřej Bláha. V této fázi hry bylo patrné, že domácím dochází síly, čehož Zbraslav využívala chozením do nebezpečných brejků, které se dařilo proměňovat. I přesto se podařilo snížit domácímu Rozumnému, pro něhož to byla druhá vstřelená branka v utkání. Na konci utkání při snaze domácích o vyrovnání opět zahrozila Zbraslav z brejků a také dvakrát udeřila. Nejprve završil hattrick v tomto utkání Bláha a poté si připsal branku také střídající Černý. Ke konci zápasu se ještě nechal zbytečně vyloučit domácí Jareš, když vrazil v přerušené hře do soupeře, který se připravoval na autové vhazování. Hned v prvním kole tedy padlo neuvěřitelných 11 branek a všechny body si odvezli posílení hosté ze Zbraslavi.



Ohlasy k zápasu



SK Zbraslav B
Tomáš Vejvoda (hráč SK Zbraslav B): Na zápas jsme přijeli posílení pár lidmi z áčka včetně mě, chtěli jsme vyhrát. V první půli to bylo vyrovnané, my jsme drželi balon, ale soupeř byl hodně produktivní, když potrestal naše chyby. V druhé půli už soupeř trochu odpadl fyzicky, čehož jsme využili a začali chodit do brejků, které se dařili proměňovat. Jsme rádi, že jsme to dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


AFK Slavia Malešice
D. Levý [-] - L. Rozumný [-] , P. Giga [-] , V. Tkach [-] , R. Jareš [-] - P. Teniak [-] (70. T. Linhart [-] ) , G. Bizhev [-] , P. Hons [-] - J. Klicpera [-] , R. Vinař [-] , J. Hruška [-]

SK Zbraslav B
P. Třebenský [-] - J. Mandlík [-] , L. Kovacs [-] (46. J. Černý [-] ) , A. Svoboda [-] (86. D. Třebenský [-] ) , O. Bláha [-] , J. Strnad [-] , T. Vejvoda [-] , J. Dlouhý [-] (75. M. Bobysud [-] ) , J. Tomášek [-] , J. Greguš [-] , M. Hájek [-]

ŽK: 52. P. Teniak , 63. P. Giga , 85. L. Rozumný - 26. A. Svoboda , 59. O. Bláha , 72. J. Tomášek , 88. J. Mandlík . ČK: 88. R. Jareš .
Hráči zápasu: O. Bláha .
Místo: MALEŠICE T.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - ORLOV Nikita, VOJÁČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.