Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:30

2.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kačerov v hostivařském azylu deklasoval rezervu Loko Vltavín


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli pouze v 10 hráčích a po první půli bylo hotovo

Domácí Kačerov v hostivařském azylu přivítal rezervu Loko Vltavín B. Oba celky minulé kolo prohrály, a tak chtěli bodovat nyní. U hostů bohužel pro ně zůstalo jen u představ a přání, které vzali za své, dalo by se říci, už při srazu na utkání. Dostavilo se pouze 10 statečných hráčů, a tak museli odehrát celé utkání o jednoho hráče méně. Nutno říci, že ještě srdcař Dolejš nastoupil s nepříjemnou virózou. I tak se hosté snažili hrát, ovšem domácí těžili ze své početní převahy a také z toho, že měli na hřišti některé zkušenější hráče. Ti dokázali řešit své příležitosti efektivněji než mladíci hostů, kteří si chvílemi v obou vápnech počínali příliš naivně.

Druhý poločas pokračoval v obdobné režii

Jelikož již po půli bylo rozhodnuto o vítězi utkání, řešilo se pouze skóre. Hosté se dále snažili hrát fotbal a kombinace nebyla až tak nejhorší, ovšem opět v rozhodujícíh momentech v šestnáctkách propadli a to přineslo postupně další tři branky v jejich síti. Konkrétně se o ně postaral svou druhou branku v utkání Hubl a z pozice obránce Jakub Váchal, který se v závěru utkání namlsal a vstřelil dvě branky. Skóre se tedy zastavilo na 6:0. Hosté byli rádi, že to mají za sebou a mohou doufat, že se tato situace, kdy musí nastoupit v 10 nebude opakovat.



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín B
Jaroslav Dolejš ( kapitán Loko Vltavín B): Dnes jsme se nesešli, což je špatné. Já sám jsem hrál se zdravotním problémy, skolila mě nějaká viróza, tak že jsem rád, že jsem to odehrál. Musím poděkovat klukům, kteří dorazili a odehráli to . Herně to nebylo z naší strany až tak hrozné, snažili jsme se kombinovat, celkem to šlo, ale problém byl v tom, že soupeřovi zkušenější hráči nás přetlačili v šestnáctkách. My jsme v těchto rozhodujících momentech byli naivní. Máme mladý tým a od toho se to odvíjí, nicméně pro ty kluky je to další zkušenost. Na některých je vidět, že se zlepšují a doufám, že budou dělat pokroky nadále. Příští týden v domácím prostředí věřím, že to bude lepší a mohli bychom se pokusit bodovat.



Sestavy


SK GORDIC Praha Kačerov
J. Mlejnek [-] - M. Jakeš [-] , M. Jakeš [-] , P. Hubl [-] , M. Matějka [-] , J. Váchal [-] - L. Bolcek [-] , J. Mandát [-] , J. Ondráček [-] - M. Novotný [-] , J. Štěpán [-] (46. V. Krychfalushiy [-] )

FK Loko Vltavín B
F. Tlapa [-] - M. Neuberg [-] , V. Jirka [-] , M. Machálek [-] , Y. Vovchuk [-] , F. Brodský [-] , F. Holakovský [-] , J. Hendrych [-] , J. Dolejš [-] , Š. Malý [-]

Místo: KAČEROV UMT.. Počet diváků: 20. Rozhodčí: KONEČNÝ Josef - JANDUS Milan, MAŤÁTKO Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.