0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 11:00

3.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchle doma vybouchla proti rezervě Aritmy


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Zatím stoprocentní hráči Čechoslovanu Chuchle přivítali na domácím hřišti hráče rezervy Aritmy Praha. Domácí mohli využít nové posily v podobě Jean Thierryho D´Almeidy, který působil dříve například v přeborové rezervě Viktorie Žižkov, dále Jakuba Marka, který přišel z týmu Sokola Choteč působícího v okresním přeboru na Praze-západ a Marka Záhorského. Naopak se museli vypořádat s absencí klíčového hráče Patirka Maiera a nebezpečného útočníka Lukáše Záhrobského. Hosté naopak přijelí posílení hráči z A týmu. V prvním poločase si hosté vytvořili jednobrankový náskok, když se prosadil exotický útočník Obusanya.

Hosté přidaly branky a zrodil se debakl

Hned zkraje druhého poločasu vedení navýšil hostující Moravec. Domácím se dnes příliš nedařilo, nevytvářeli si dostatek šancí. I přesto se ocitli ve dvou až třech velmi slibných pozicích, ovšem nedokázali je zužitkovat. To hosté byli při chutí a produktivní. V 70. minutě defenitivně rozhodl Veliký a aby toho nebylo málo, tak o pět minut pozdějí vstřelil svou druhou branku v utkání Obusanya. Hosté si tak odváží zcela zaslouženě cennou výhru 4:0, naopak domácí mají o čem přemýšlet, protože dnes z jejich strany chyběl důraz a působili ospalým dojmem. Jestli to byl pouze ojedinělý výkyv se mohou chuchelští přesvědčit příští týden na poměrně horké půdě v Troji.



Ohlasy k zápasu


SK Čechoslovan Chuchle
David Šíp (asistent trenéra): Dnes to nebylo ono, byli jsme malátní a ospalí. Nedařilo se nám vytvářet šance, pár jich i tak sice bylo, ale nedokázali jsme je proměnit. Hodně nám chyběl dnes Patrik Maier. Soupeř vyhrál zcela zaslouženě a my jsme dostali facku. Soupeři zřejmě pomohli nějaké posily z A týmu, ale i tak jsme k utkání měli přistoupit lépe.




Sestavy


SK Čechoslovan Chuchle
J. Zdanovec [-] - D. Dobrovodský [-] (85. L. Navrátil [-] ) , L. Vondra [-] , P. Soukup [-] , J. Kuneš [-] (69. P. Drobílek [-] ) - J. Stránský [-] (81. R. Raszka [-] ) , M. Fulka [-] , D. Urban [-] - - J. Marek [-] (62. P. Coufal [-] ) , J. D´Almeida [-] (81. M. Záhorský [-] ) , J. Slezáček [-]

SK Aritma Praha B
F. Matoušek [-] - P. Sailer [-] , V. Moravec [-] , V. Weiss [-] , J. Brych [-] (81. P. Mareš [-] ) - V. Šimsa [-] (57. J. Kuzník [-] ) , D. Kucharský [-] , D. Pavelka [-] (56. M. Veliký [-] ) , J. Nový [-] - A. Obusanya [-] (79. M. Camara [-] ) , M. Romanovskyy [-]

ŽK: 53. J. D´Almeida , 68. J. Stránský .
Místo: CHUCHLE T.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMOLÍKOVÁ Sabina - PETŘÍK Petr, BUŘIL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.