4:1
(3:0)
64. P. Zbožínek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Zbraslavi přejela rezervu Zličína


Branky


26. M. Bobysud , 28. M. Hájek , 35. O. Bláha , 52. T. Vejvoda - 64. P. Zbožínek (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli rozhodnuto

V tomto utkání se utkaly dvě rezervy. Obě přeborová A mužstva hrála v sobotu, tak se mohly celky posílit. Na straně Zbraslavi se objevily v základní sestavě tři posily. Jednalo se obránce Davida Konečného, záložníka Tomáše Vejvodu a útočníka Jana Strnada. Hosté si také vypomohli hráči z širšího kádru prvního mužstva. Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří dobře kombinovali a soupeře do šancí příliš nepouštěli. Ve 26. minutě se trefil zkušený Michal Bobysus a hned o dvě minuty později poslal domácí do dvoubrankového vedení další obránce Marek Hájek. Domácím to nestačilo a dále se tlačili do útoku. V 35. minutě tuto snahu korunoval útočník Ondřej Bláha a bylo to již 3:0. Za tohoto stavu se šlo do šaten.

Druhá půle byla vyrovnanější

Po pauze obrázek hry byl podobný a domácí chtěli přidat ještě další branky. To se poměrně brzy povedlo Tomáši Vejvodovy, který přidal další branku v 52. minutě. To už začínalo vypadat na pěkný debakl. Hosté se však dočkaly alespoň čestného úspěcho s pomocí pokutového kopu, který proměnil v 64. minutě Pavle Zbožínek. V dalším průběhu i přesto, že se hrál poměrně uvolněný fotbal branky nepadly, a tak domácí zvítězili zaslouženě 4:1. V dalším kole se utká rezerva Zbraslavi venku proti Kačerovu a Zličín B zavítá na hřiště rezervy Dolních Počernic.



Ohlasy k zápasu


SK Zbraslav B
Tomáš Vejvoda (hráč SK Zbraslav B): Byli jsme lepší, lépe jsme kombinovali, jsme rádi za výhru.




Sestavy


SK Zbraslav B
P. Třebenský [-] - J. Strnad [-] (84. J. Kreil [-] ) , L. Kovacs [-] (76. D. Třebenský [-] ) , A. Svoboda [-] , P. Šimoníček [-] (46. J. Černý [-] ) , O. Bláha [-] , T. Vejvoda [-] , D. Konečný [-] (88. P. Orlovský [-] ) , J. Tomášek [-] , M. Bobysud [-] (65. J. Greguš [-] ) , M. Hájek [-]

FC Zličín B
A. Rosendorf [-] - J. Kočí [-] (72. J. Roubíček [-] ) , J. Zelený [-] , D. Rajský [-] , J. Mané [-] , P. Zbožínek [-] , M. Sochor [-] , D. Portych [-] , M. Šindelář [-] , O. Jícha [-] , A. Syed [-]

ŽK: 20. J. Tomášek , 64. M. Hájek - 53. D. Rajský , 81. D. Portych , 82. M. Sochor .
Hráči zápasu: O. Bláha .
Místo: ZBRASLAV T.. Počet diváků: 55. Rozhodčí: BELEI Raphael - JAKL Tomáš, KOLÁŘ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.