1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbraslav opět vyhrála a dostala se do čela


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná

Na hřiště Hostivaře, kde má azyl Kačerov přijela rezerva Zbraslavi, která byla opět posílená o hráče z A mužstva. Tentokrát se jednalo o mladíky v podobě brankáře Jana Votavy, obránce Jakuba Štočka, záložníka Florina Amzaie a zkušeného ofenzivního hráče Jana Strnada. Domácím se do sestavy po absenci v minulém kole vrátil Jakub Váchal. Domácí se ujali vedeni zkraje utkání v 11. minutě, kdy branku vstřelil Milan Novotný. Ve 40. minutě ovšem vyrovnal Florin Amzai na 1:1. Za tohoto stavu se šlo do šaten. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal bez větších šancí.

Druhou půli rozhodl Strnad

V druhém poločase měli o něco více ze hry hosté, kteří se snažili kombinovat. Pomohlo jim i střídání, kdy neviditelného Ladislava Kovácse nahradil dravý Jaroslav Černý. Hned v 51. minutě šli hosté do vedení zásluhou Jana Strnada. I přes to, že se domácí snažili o vyrovnání více výraznějších šancí si nepřipravili, a tak výhru zpečetil v 89. minutě opět Jan Strnad. Zápas tak skončil zřejmě zaslouženou výhrou hostů, kteří se posunuli na čelo tabulky. Za zmíňku stojí i fakt, že se hosté obešli netradičně udělení žluté karty. V příštím kole přivítá Zbraslav na domácí půdě rezervu Podolí a Kačerov si bude moci spravit chuť na půdě rezervy Zličína.



Ohlasy k zápasu


SK GORDIC Praha Kačerov
Krejčí (fanoušek Kačerova): Škoda, že jsme prohráli, Zbraslav nebyla o tolik lepší, kdybysme vyřešili lépe nějaké situace, mohlo to skončit třeba remízou.




Sestavy


SK GORDIC Praha Kačerov
J. Mlejnek [-] - M. Jakeš [-] , M. Karas [-] , M. Matějka [-] , M. Paleček [-] - M. Novotný [-] , J. Mandát [-] (76. L. Bolcek [-] ) , J. Ondráček [-] (85. P. Hubl [-] ) , R. Bartoň [-] - J. Štěpán [-] (71. M. Váňa [-] ) , J. Váchal [-] -

SK Zbraslav B
J. Votava [-] - M. Bobysud [-] , J. Strnad [-] , L. Kovacs [-] (46. J. Černý [-] ) , M. Hájek [-] , P. Šimoníček [-] , P. Orlovský [-] (78. D. Třebenský [-] ) , F. Amzai [-] , J. Štoček [-] (75. J. Greguš [-] ) , J. Tomášek [-] , A. Svoboda [-]

ŽK: 15. J. Mandát , 72. M. Karas .
Místo: KAČEROV UMT.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PETŘÍK Petr - NOVÁK Jiří, BUŘIL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.