3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 12:45

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Aritmy doma nezaváhala


Branky


17. T. Volek , 70. T. Volek , 87. A. Obusanya - 15. Z. Vácha
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná

Na půdu rezervy Aritmy Praha přijel celek z Bohnic. Hrál si svižný fotbal z obou stran. V 15. minutě se ujali hosté dokonce vedení zásluhou Zdeňka Váchy. Radost jim však nevydržela příliš dlouho, protože za pouhé dvě minuty vyrovnal domácí Tomáš Volek. Do konce poločasu se hrálo spíše uprostřed hřiště a více vážnějších sitací se nezrodilo. Tempo hry bylo vcelku solidní a pro diváky to bylo zajímavé utkání. Za zmíńku ještě stojí vynucené střídání domácího Ladislav Proška v 39. minutě, kterého nahradil Vojtěch Šimsa.

Rozhodnutí přišlo v posledních 20 minutách

V druhém poločase se domácí snažili rozhodnout, hosté se spíše zaměřili na defenzivu. Poměrně dlouho to vypadalo na to, že se oba celky rozejdnou smírně, ovšem v 70. minutě zaúřadoval podruhé v tomto zápase Tomáš Volek a poslal domácí do vedení 2:1. Hosté se snažili vyrovnat zejména pomocí dlouhých balonů za obranu soupeře, ovšem domácí si s tím věděli rady. Ti se naopak snažili dále hrozit a zápas definitivně rozhodnout, což se povedlou africké akvizici Obusanyovi v 87. minutě. Domácí tak vcelku zasloužené vyhráli a drží se v popředí tabulky, hosté ovšem nebyli jednoduchým soupeřem. Ti budou mít možnost připsat si zase nějaké body do tabulky v příštím kole na domácí půdě proti Troji.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha B
Přemysl Kučera (Aritma): Hrál se pohledný fotbal, mně se to líbilo, vyhráli jsme, nemohu si stěžovat na nic. Jen tak dál.




Sestavy


SK Aritma Praha B
R. Miškovský [-] - M. Šupina [-] , V. Weiss [-] , J. Kuzník [-] (61. P. Vávra [-] ) , J. Brych [-] - L. Prošek [-] (39. V. Šimsa [-] ) , T. Volek [-] , V. Moravec [-] - M. Veliký [-] (86. J. Linhart [-] ) , M. Romanovskyy [-] , A. Obusanya [-] (90. M. Camara [-] )

TJ Slovan Bohnice
J. Klečka [-] - V. Brom [-] (75. T. Martiňák [-] ) , D. Pěcha [-] , F. Klečka [-] , J. Šlapák [-] - M. Pechar [-] , F. Pásztó [-] , P. Hakl [-] , T. Vrána [-] , J. Batrna [-] - Z. Vácha [-] -

ŽK: 10. M. Šupina , 84. P. Vávra - 61. T. Vrána , 73. P. Hakl .
Místo: ARITMA UMT.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: JAKL Tomáš - KUTIŠ Jaroslav, KRČEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.