2:2
(1:1)
5. P. Maier
68. . Vodička (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aspiranti na postup se o body podělily


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky z úvodu znamenaly remízu v půli

Na hřiště do Troje přijel celek z Chuchle, který chtěl napravit domácí ztrátu z předešlého kola. Troja ovšem má také velké ambice, a tak se dal očekávat zajímavý zápas. Kdo si toto myslel a přišel včas na utkání, tak musel být spokojen, protože branky začaly padat velmi brzy. Nejprve se ujala vedení Troja ve 4.minutě zásluhou Ondřeje Škorpila. Ovšem hned o minutu pozdějí vyrovnal střelou Patrik Maier, kdy domácí brankář nemohl mít úplně čisté svědomí. Hra byla vcelku vyrovnaná, opticky se zdálo, že se Chuchle je o něco lepší, ale i přesto se šlo do kabin za nerozhodnutého stavu.

Vyrovnání domácích až v nastavení

V druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, hra byla opět vcelku vyrovnaná, šance si vytvářela obě mužstva. Důležité pro další vývoj utkání bylo vyloučení domácího hráče Ondřeje Škorpila, který se nechal zcela zbytečně vyloučit po dvou žlutých kartách. První byla za oplácení a druhá za řečnění s rozhodčím. To vše během pouhých 5 minut. Od 51. minuty tedy měli hosté výhodu jednoho hráče v poli navíc. Tu dokázali zužitkovat za pomoci domácích, kteří si dali vlastní branku v 68.minutě. Nešťastníkem momentu byl Jan Novák. Poté mohla Chuchle zápas rozhodnout ovšem nastřelila pouze břevno. Domácí to nabudilo a vrhli všechny síly do útoku, vytvořili si tlak, z kterého nejprve také dali břevno. Ovšem z další nebezpečné situace, už v nastaveném čase, bylo vyrovnáno. Zasloužil se o to Jan Novák, který tak odčinil svoji vlastní branku. Zápas tak skončili remízou 2:2. Vzhledem k průběhu hry mohou být asi více spokojení domácí, kteří hráli poměrně dlouho v 10 a vyrovnali až v nastavení. Pro hráče Chuchle je to zase bod z horké půdy v Troji. Pro oba týmy je to tedy vcelku přijatelný výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Troja
Lukáš Frolík (hráč Troja): Zápas byl vcelku vyrovnaný, Chuchle možná byla trochu lepší, ale myslím si, že my jsme měli o něco více šancí. Byla škoda, že se náš hráč nechal zbytečně vyloučit po dvou žlutých kartách. V závěru zápasu jsem se hodně snažili vyrovnat, soupeře jsme začali přehrávat a pramenilo z toho vyrovnání. Z hostů nás docela zlobil útočník Almeida, který byl šikovný.




Sestavy


TJ Sokol Troja
J. Pekárek [-] - V. Lach [-] (72. L. Fiala [-] ) , T. Smrček [-] (60. L. Garreis [-] ) , O. Škorpil [-] , V. Kučera [-] , R. Zubatý [-] , M. Bejček [-] , L. Frolík [-] (46. M. Strejček [-] ) , . Vodička [-] , M. Trier [-] (68. P. Vodrážka [-] ) , M. Pauřík [-]

SK Čechoslovan Chuchle
J. Lang [-] - J. Kuneš [-] , P. Soukup [-] (57. M. Dáňa [-] ) , L. Vondra [-] - D. Urban [-] , M. Fulka [-] (88. L. Navrátil [-] ) - J. D´Almeida [-] , P. Maier [-] (79. J. Kubát [-] ) , L. Záhrobský [-] , J. Slezáček [-] , J. Marek [-] (72. D. Dobrovodský [-] )

ŽK: 47. O. Škorpil , 89. J. Pekárek - 89. J. Slezáček . ČK: 51. O. Škorpil .
Místo: TROJA T.. Počet diváků: 10. Rozhodčí: KVAPIL Mikuláš - VÍTEK Matouš, KONVALINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.