2:1
(0:1)
14. J. Nový
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:00

5.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Vltavínu doma získala důležité tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aritma se ujala vedení

Na hřiště rezervy Loka Vltavín přijela rezerva Aritmy Praha B. Domácí, kteří mají plán bodovat zejména doma byli po minulé prohře venku na tahu, aby opět zabodovoli. Že to myslí vážně potvrdila i sestava, když se v ní objevilo včetně brankáře šest posil z A mužstva, které působí v ČFL. Domácí měli od počátku herní převahu, i přesto se ujala vedení Aritma B záslouhou Nového. Stalo se tak po sérii chybiček domácích. Domácí brankově už nedokázali do poločasu odpovědět.

V druhé půli obrat

V druhém poločase domácí ještě přidali na aktivitě. Dařilo se jim dobře kombinovat a hosté se soustředili na obranu.  Vidět byl zejména střední záložník Mařík, který vytvářel zajímavé akce. V 68. minutě už to přineslo efekt, když se střelecky prosadil domácí T.Melichar a bylo srovnáno. Zhruba o 10 minut později strhl vedení na stranu domácích M. Horák. Hosté příliš šancí neměli až na pár brejkových situací, které byli rozhodčími puštěni ač na ofsajdové hranici. Domácí si tak vcelku zaslouženě připsali velmi důležité tři body. Hosté z Aritmy si mohou spravit chuť v příštím kole na domácí půdě proti Malešicím. Rezerva Loka Vltavín zajíždí na horkou půdu do Troji, kde to bude mít velmi těžké, i proto, že se nepředpokládá posílení z A mužstva. 



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín B
Jaroslav Dolejš (hráč Loko Vltavín B): Dnes jsme byli posílení o 5 hráčů plus brankáře z áčka. Tihle kluci ten zápas udělali, kdybychom takovou sestavu měli pořád, tak jdeme na postup. Zápas jsme měli pod kontrolou, Aritma B mě ničím nepřekvapila. Dostali jsme sice po takové sérii chyb gól, ale dokázali jsme to otočit. Já osobně jsem nebyl v základní sestavě, protože na mém postu hraje Mařík a ten dnes opět ukázal velkou kvalitu, dokáže obejít tři hráče se zvednutou hlavou a vznikají tak zajímavá přečíslení. Dnes byl opět nejlepší na hřišti. Jsme rád za vítězství a uvidíme, jak to bude příští týden, to zřejmě posílení z A mužstva nebudeme.




Sestavy


FK Loko Vltavín B
R. Hlaváč [-] - D. Němeček [-] (88. J. Dolejš [-] ) , M. Machálek [-] (46. J. Hendrych [-] ) , D. Mařík [-] , T. Melichar [-] , M. Horák [-] , R. Turák [-] , L. Staněk [-] (64. F. Brodský [-] ) , Š. Malý [-] , D. Zelenka [-] , O. Janda [-]

SK Aritma Praha B
D. Růžička [-] - J. Brych [-] , P. Sailer [-] , P. Mareš [-] (55. J. Kuzník [-] ) , V. Weiss [-] - J. Nový [-] , V. Šimsa [-] - M. Romanovskyy [-] , M. Veliký [-] (65. M. Pavlovský [-] ) , A. Obusanya [-] - P. Vávra [-] (80. J. Linhart [-] )

ŽK: 52. J. Nový , 85. M. Romanovskyy . ČK: 62. J. Nový .
Hráči zápasu: D. Mařík .
Místo: LOKO VLTAVÍN UMT.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ORLOV Nikita - ŠTÍPEK Zdeněk, BELEI Raphael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.