J. Kučera 16. (vl.)
A. Votroubek 64.
D. Denk 73.
3:8
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 14:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Čisté, nadělovalo Městečko


Branky


16. J. Kučera (vl.) , 64. A. Votroubek , 73. D. Denk - 17. J. Jůna , 33. P. Šnídl , 35. P. Šnídl , 43. J. Ryba , 56. J. Urban , 62. J. Urban , 68. P. Šnídl , 88. P. Šnídl (p.)
13

Další velmi těžký zápas čekal na čistecké fotbalisty, kteří stále čekají na první vítězství. Na jejich hřiště přijelo velmi zkušené Městečko. Ohnivec se jako vždy na začátku utkání hledal a stálo ho to vlastní branku. To ale nic nemění na tom, že se parta kolem čtyřgólového Petra Šnídla zvedla, s chutí si zastřílela a zaslouženě zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Roman Votroubek, kapitán: V dnešním zápase jsme si vybrali daň za úzký kádr hráčů. Projevilo se to i na hřišti, kdy už během prvního poločasu hráli dva hráči se zraněním. Po naší vedoucí brance Městečko rychle vyrovnalo a pak zkušeně využívalo své další příležitosti. Nám se v koncovce opět nedařilo tak, abychom měli šanci na lepší výsledek. Našim klukům bych chtěl poděkovat za nasazení a bojovnost a soupeři pogratulovat k zasloužené výhře.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Měli jsme tradičně špatný vstup do utkání, nechytli jsme začátek a po sérii chyb přišla vlastní branka. Do konce prvního poločasu jsme ale zvládli zápas otočit ve svůj prospěch. Měli jsme hodně šancí, naše vítězství mohlo být daleko vyšší. I tak tam měl soupeř za stavu 4:1 dost šancí, ale nedokázal je využít. Závěr zápasu jsme už dohrávali profesorsky.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - S. Tesař [-] , P. Bedenk [-] , P. Kašpar [-] , A. Lauber [-] (56. A. Votroubek [-] ) , L. Milan [-] , R. Votroubek [-] , M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , M. Fidler [-] , D. Denk [-]

SK Ohnivec Městečko
Z. Bok [-] - V. Prokop [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , V. Hlavatý [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (46. M. Klymov [-] ) , J. Jůna [-] , T. Heger [-] (62. J. Chládek [-] )

ŽK: 61. P. Kašpar - 77. J. Urban , 82. P. Šnídl , 87. M. Klymov .
Hráči zápasu: P. Šnídl .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - GEBOUSKÝ František (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Martin Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Čistá ještě nevyhrála žádný zápas a po utkání s Městečkem tomu nebude jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů