0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov byl rád, že proti Janovu vůbec nastoupil


Branky


40. L. Roubík (p.) , 51. R. Konvalinka , 84. M. Bradáč
12

Velká marodka a několik absencí. To byla hlavní témata v Pavlíkově před utkáním s Janovem. Domácí nejsou pár týdnů v ideálním rozpoložení, což je znát nejen na výkonech, ale také na výsledcích. Janov stále vyhlíží boj o první místo, a tak měl o motivaci vyhrát postaráno, navíc se sešel na rozdíl od soupeře v plné palbě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení ukončila penalta

Od začátku zápasu byly k vidění spíše menší šance než tutovky a když už padl gól, tak nebyl uznán pro ofsajd. Míč držel spíše Janov, který hledal recept na překonání pavlíkovské defenzivy. I domácí se chtěli jistě prosadit, ale do dobře fungující obrany soupeře se dostávali jen sporadicky. Zpoza šestnáctky to zkoušel O. Polcar, ale mířil nad. Na druhé straně sice po Zuskovo nahrávce rozvlnil síť Konvalinka, ale radost Sokola zhatil zdvižený praporek pomezního sudí.

 

Už se zdálo, že první poločas branku nenabídne, ale opak byl pravdou. V závěru poločasu zahrávali hosté rohový kop, míč se dostal ke Kloubovi a ten byl nedovoleně zastaven, což neuniklo sudímu Kozákovi. Nařízenou penaltu na sebe vzal Roubík a zkušeně po zemi do středu branky otevřel skóre - 0:1.

 

Krátce poté měl Sokol další šanci. M. Bradáč nahrával za obranu do náběhu na Konvalinku, nahrávka byla ale zblokována. Míč se odrazil k Zuskovi, který z hranice šestnáctky vyzkoušel pozornost Peška, který se překonat nenechal. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostujícího Sokola, pro domácí stále nebylo nic ztraceno.

Janov si utkání pohlídal

I ve druhém poločase to nebyl ze strany Pavlíkova moc dobrý výkon. Absence několika hráčů vzala za své, navíc Janov přidal rychlou pojistku. Houda našel z levé strany přesným centrem v náběhu Konvalinku, který ve skluzu navýšil vedení - 0:2. Domácí se snažili se zápasem něco udělat, ale něco tomu chybělo. Do janovského vápna létaly centry, chyběla ale přesnost. Nejnebezpečnější byl centr Koce, který málem zapadl za brankáře Melče, který musel konečky prstů míč vyndat z pod břevna.

 

Po hodině hry nastoupil do hry také Hink, který se prezentoval hned nebezpečnou střelou. Ta byla zblokována a nadělala brankář problémy, kýžená branka však nepřišla. V závěru utkání přišla domácí ztráta ve středu hřiště, M. Bradáč si narazil s Konvalinkou a svůj povedený výpad zakončil s přehledem k tyči - 0:3. Janov si připsal vítězství, které ho drží stále v boji o první místo v soutěži, naopak Pavlíkov musí brát další ztrátu bodů a soustředit se na další zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Lukáš Polcar, záložník: To, že jsme se na zápas sešli a dokázali odehrát v plném počtu hráčů na hřišti, bylo naše malé vítězství. Po několika šancích se v závěru první půle dostal soupeř do vedení z pokutového kopu. Ve druhé půli dokázal Janov potrestat naše chyby a ještě dvakrát skórovat. Soupeř byl lepší a zaslouženě zvítězil. Nám nezbývá než se dát zdravotně dohromady a bez dalších zranění dohrát soutěž.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Na pavlíkovském hřišti se nám moc nedaří, takže jsme z toho měli trochu pochybnosti, ale předvedli jsme dobrý výkon a myslím si, že zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - F. Podhorský [-] (63. T. Hink [-] ) , J. Koc [-] , O. Polcar [-] , P. Chytrý [-] , L. Hekl [-] , L. Polcar [-] , P. Čech [-] , A. Bureš [-] , P. Čech st. [-] , D. Řezáč [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , V. Zuska [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] , V. Kinter [-] , L. Roubík [-] , A. Alijevič [-] (72. J. Koukal [-] ) , J. Kail [-] , J. Kloub [-] (80. M. Dohnal [-] ) , J. Melč [-]

ŽK: 58. D. Řezáč , 63. J. Koc - 56. L. Roubík , 63. R. Konvalinka , 75. J. Melč .
Hráči zápasu: J. Kail , M. Bradáč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ROLL Marek (N), SKOUPÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Martin Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Janov je ve formě, v Pavlíkově by měl vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů