0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výkon na půl plynu stál Senomaty zápas, Pustověty slaví


Branky


12

V roli papírového favorita nastupovaly Senomaty v domácím zápase, ve kterém přivítaly Pustověty. Hosté chtěli urvat alespoň bod, protože každý takový se v konečném zúčtování při záchraně počítá. Berani neodehráli dobrý zápas a svému soupeři věnovali rovnou body tři!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matador Rác držel svůj tým

První poločas nabídl hned několik dobrých příležitostí na straně Pustovět, ale Sokol měl problém s finální fází. Senomaty se na hřišti hledaly a jejich výkon nebyl pro trenéra Jiřího Kučeru důvodem k radosti, ba spíše naopak. Berany držel v brance velmi dobře chytající Rác, který zneškodnil několik šancí soupeře a svůj tým držel stále nad vodou.

 

I tak se ale Senomaty dostaly do dobrých pozic k ohrožení branky. Vávra mohl potrestat nepovedenou rozehrávku Beneše, ale branku jen těsně minul. Na druhé straně byl při chuti Holeček, který pro domácí tým představoval při absenci Hranaie velké nebezpečí. První poločas branku nenabídl, a tak byl zápas do druhého poločasu zcela otevřený.

Penalta a pojistka do šatny

Druhý poločas nabídl po pár minutách situaci, při které si domácí přáli odpískání ruky po souboji u postranní čáry. Sudí Šefara byl opačného názoru, akci nechal pokračovat a ta došla až do nedovoleného zákroku ve vápně na Petáka. Pokutový kop na sebe vzal kapitán Matějovský a nezaváhal - 0:1. Senomaty chtěly vyrovnat, ale tenhle zápas to prostě nebylo ono.

 

Pustověty držely těsné vedení, čas plynul a utkání se dostalo do své závěrečné části. Stále byl stav zápasu otevřený a jediný gól by znamenal remízu nebo naopak uklidňující navýšení skóre. V nastavení nastala druhá varianta, dost možná i proto, že svůj tým oslabil Špidra, který hodil míč na pomezního sudího laika a uviděl červenou kartu. Černý poslal do samostatného nájezdu Holečku, který se za svůj dobrý výkon odměnil přesným zakončením k tyči - 0:2.

 

Sokol tak bere hodně důležité body, kterými si ulehčil závěr sezóny. V kabině Senomat bylo jistě co probírat, protože tenhle zápas se opravdu nepovedl...



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Z naší strany to byl takový bezkrevný výkon a nudný fotbal. První poločas si hosté vypracovali několik slibných šancí, při kterých nás podržel dobře chytající Rác. O výsledku rozhodl pokutový kop, kterému předcházel sporný souboj u postranní čáry, který jinak výborně pískající rozhodčí Šefara posoudil tak, jak posoudil, ale podle mě hostující hráč zahrál evidentně rukou. Ale komise rozhodčích si to prokazatelně po mých zkušenostech z Janova jistě zdůvodní. Hlavně si někteří naši hráči musí uvědomit, že se svým přístupem a zodpovědností k mužstvu, ať už k přípravě nebo samotným utkáním, musí rychle něco udělat a pro výbor znamení, že se musíme poohlédnout po posilách jinde.

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: V úvodu jsme opět měli problémy s finální fází a nevyužili tak řadu příležitosti ke skórování. Naštěstí jsme se krátce po poločase dostali do jednogólového vedení, které jsme úspešně udrželi až do navýšení stavu na konečených 2:0 v poslední minutě. Vcelku jsme moc rádi za vítězství, protože spodek tabulky je velmi vyrovnaný a rozhodovat může i jediný bod.



Sestavy


SK Senomaty
L. Rác [-] - J. Vávra [-] , R. Trešl [-] , L. Mácha [-] , J. Šnídl [-] , M. Hudák [-] (77. L. Vrbata [-] ) , M. Sailer [-] , D. Hůla [-] , M. Komín [-] , R. Hůla [-] , M. Špidra [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Peták [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , P. Matějovský [-] (54. T. Volráb [-] ) , T. Černý [-] , M. Hanuš [-] (62. F. Kratochvíl [-] ) , J. Hula [-] , O. Hula [-] , V. Bičovský [-] , P. Holeček [-]

ŽK: 23. M. Hudák , 47. M. Komín , 55. J. Vávra - 70. J. Hula , 85. F. Kratochvíl . ČK: 92. M. Špidra .
Hráči zápasu: L. Rác - P. Holeček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šefara Milan - KOC Filip (N), BIČOVSKÝ Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Pustověty letos vyhrály venku pouze jednou, vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích