Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otice zdolaly Radkov


Branky


5

Otice doslova zničily Radkova a přivezly si plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice měly navrch od prvního poločasu

Otice naběhly na soupeře v plné parádě a už v 5. minutě zahrávaly přímý kop, ke kterému se postavil Pristaš, který poslal Otice do vedení 0:1. O 10 minut později utekl Brázdil obrácnům Radkova a nasadil jesle brankáři domácím 0:2. V 19. minutě zahrával Radkov roh, po kterém se dostal k míči Tománek, proběhl celé hřiště a i když Košický jeho ránu vyrazil střela stejně skončila v bráně 0:3. V 25. minutě po chybě Holčapka běžel Radkov do situace tři na jednoho, ale Bukovský si poradil. Ve 37. minutě po zmatku v pokutovém území Radkova se k míči dostal Tománek a vsítil další gól 0:4. Před koncem poločasu Brázdil znovu utekl a namazal Tománkovi, který dovršil hattrick 0:5.

Otice pouze zvýšily náskok

V 51. minutě se před bránou objevil úplně volný Tománek a svojí razantní střelou nedal Košickému žádnou šanci 0:6. V 60. minutě se ke střele dostal Otýpka, který z blízky nastřelil gólmana. V 71. minutě fauloval Otýpka, jelikož už byl jednou žlutou kartou napomenut tak byl poslán předčasně do šaten. V 77. minutě po průniku Luzar vystřelil, ale trefil pouze Choduru, jenže nejblíže odraženého balonu stál Smija, který pohotově zakončil k tyči 0:7. V závěru utkání Smija fauloval, ale Sinchenko bránu přestřelil. Těsně před koncem fauloval Hanslík, k přímému kopu se tentokrát postavil Fišer, který pouze trefil zeď.



Sestavy


TJ SPS Radkov
K. Košický [-] - O. Sinchenko [-] , M. Baláž [-] , J. Bikár [-] , J. Král [-] , R. Chodura [-] , D. Bednarský [-] , M. Masnica [-] , T. Masnica [-] , P. Pohlodko [-] , D. Fišer [-]

TJ Otice
D. Bukovský [-] - F. Tománek [-] , M. Uvíra [-] , D. Kosmál [-] , D. Brázdil [-] , J. Pristaš [-] , D. Luzar [-] , T. Rezner [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , O. Holčapek [-]

ŽK: 58. D. Fišer , 59. K. Košický - 13. J. Pristaš , 55. L. Otýpka . ČK: 71. L. Otýpka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - PRDA Václav (N), ŠKROBÁNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: Jan Kolder
Tip experta: výhra hostů

Radkovu se v jarní části moc nedaří. Otice si jedou pro výhru

Tip: výhra hostů