3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíkov chytl formu na konci sezóny


Branky


5. J. Lojek , 11. M. Samiec , 16. O. Mato
7

Milíkov navázal vítězně na středeční dohrávku a dohání na 4. fleku Vojkovice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 18.min bylo rozhodnuto

Milíkov chtěl navázat na předchozí dvě vítězství, kterým by se posunuli v tabulce zpět na 6.místo , museli se však mít na pozoru, protože Mosty zanechaly dobrý dojem na půdě Tošanovic a v tomto utkání chtěli i kromě dojmu vybojovat nějaký ten bod.Jenže domácím se poslední zápasy úvody poločasu daří. A to i díky zlepšené produktivitě.

 

Mosty zvolily od úvodu taktiku držení míče na své polovině a vytvářet si díry v soupeřově obraně. Jenže domácí se stačili dobře přesouvat a čekali na svou příležitost. A ta po velice jednoduchém přechodu přišla. Již v 5.min kdy brankář Štěpán Hickel poslal z pětky dlouhý míč, který za sebe prodloužil hlavou Ondřej Mato a vyslal tak dobře nabíhajícího Lojka do situace 1vs1, ten si poradil a domácí vedli 1:0.

 

Obraz hry se příliš neměnil , domácím rychlé vedení vyhovovalo a nikam se nehnali. Mosty si nedokázaly vytvářet přes dobrou defenzivu domácích nebezpečné situace. A tak další úder přišel od domácích. V 11.min po dlouhém autovém vhazování Fujáka vznikla skrumáž, ve které se nejrychleji zorientoval Michal Samiec , 2:0. Od této chvíle převzali otěže hry domácí a začali být směrem dopředu aktivní. Odměnou jim za to byla další branka.

 

Po standardní situaci v 18.min se podařilo hostům první míč odrazit, avšak jenom na hranici pokutového území, kde byl postavený Ondřej Mato a ten z první propálil míč přes těla obránců až do brány soupeře, 3:0. Náhle zvýšení skóre mohlo přijít záhy, když Žabka poslal dalekonosnou pumelici, ale jeho pokus hostující brankář zneškodnil. Domácí s vědomím, že o dva dny později je čeká další utkání začali hrát chytře a soustředili se především na držení míče a bezchybnou obranu. A to až do konce poločasu.

Milíkov skóre již nenavýšil, ale udržel čisté konto

Druhý poločas už probíhal formou dohrávání, Mosty neohrozily bránu soupeře a naopak Milíkov mohl nějaké góly ještě přidat. Do dobré příležitosti se dostala trojice střelců Lojek-Samiec-Mato, ale přílišná kolegialita druhého jmenovaného a tak zůstalo skóre nedotčené. Další šanci na zvýšení skóre měl Jícha, ale svou šanci doslova zahodil. Výsledek tak skončil vítězstvím domácích 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Docela mě překvapil způsob hry hostů. Když jsem viděl jejich intenzivní rozcvičku, čekal jsem, že do nás po výkopu doslova vletí a využijí momentů provozní teploty. Docela jsem se toho bál (smích). Ale kombinovali především na své polovině. Nám se konečně daří proměňovat první šance, které jsou z úvodu utkání a to nám dodává klid a herní sebevědomí. Pracovali jsme jako tým, každý si plnil své povinnosti a nikdo takřka nechyboval. Jsme rádi za třetí výhru v řadě a rozhodně se pokusíme porvat o pro nás nejvyšší možné umístění a to je 4.místo."

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Přemysl Szlaur (trenér): ,,Hodnocení je úplně jednoduché. Celý zápas jsme tahali za kratší konec. Milíkov se na nás perfektně připravil a v 18.min bylo rozhodnuto. Byli jsme málo důrazní a v soubojích jsme prohrávali, měli jsme nevýrazný pohyb po hřišti a zaostávali jsme v rychlosti. Podali jsme nejhorší výkon jara! Velice se mi líbil pravá half soupeře Samiec č.11, který větral naší levou stranu.´´



Sestavy


TJ Milíkov
Š. Hickel [-] - J. Lojek [-] , M. Samiec [-] , T. Sikora [-] , D. Grochol [-] , D. Žabka [-] , O. Mato [-] , J. Sikora [-] , M. Pientok [-] , L. Pyszko [-] , T. Laba [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - A. Puczok [-] , M. Bednár [-] , T. Cyprich [-] , F. Žídek [-] , M. Pospěch [-] , L. Bednár [-] , M. Samiec [-] , J. Szotkowski [-] , M. Szotkowski [-] , F. Malik [-]

ŽK: 77. J. Kotek .
Hráči zápasu: M. Samiec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STARZYK Radim - PETROŠ Radim, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Domácí se teď rozjeli, davají hodně gólu, ale Mosty umí překvapit. Zkusím překvapení a věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích