Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíkovu pomohl prolomit mizérii na domácím hřišti debutant Kaleta


Branky


3. P. Kaleta , 36. O. Mato , 55. T. Sikora , 73. P. Kaleta , 87. D. Fuják - 54. P. Mucha , 90. P. Kočvara
7

Milíkov konečně prolomil výsledkovou mizérii na domácím hřišti a dostali se tak zpět do horní poloviny tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

MIlíkov se rychle ujal vedení a kontroloval hru

Ideální fotbalové počasí, které přilákalo slušnou porci diváků. V Milíkově se čekalo na první domácí výhru od března a po nezdarech, kterými si hráči s krtečkem na prsou prošli měli opět jediný cíl a to vítězství. Pržno mělo však důvod k nápravě, protože debakl z minulého týdne na domácím hřišti chtěli náležitě odčinit. Hosté, ale přijeli jen ve 12 lidech a s hráčem Vladimírem Skotnicou v bráně, který už si tak nějak na jaro zvyká na svou novou funkci. Čekal nás tak souboj dvou příběhů.

 

A hned ve 3.min se mohli radovat domácí, když se po přímých přihrávkách dostal k míči nově nastupující útočník tamního dorostu Pavel Kaleta 1:0, debut jako hrom. Domácí se po prvním gólu uvolnili a začali směrem dopředu svého soupeře nepříjemně zlobit. A doslova výhružný dopis poslal ze svých kopaček Marek Pientok, jehož pokus vyrazil na roh hostující brankář. Právě z následného rohu se mohli diváci a především tým Milikova zaradovat po druhé, když se hlavou prosadil Ondřej Mato 2:0. Pržno mělo ojedinělé šance a pokud už se dostali k zakončení, vše vyřešil navrátilec v rukavicích Štěpán Hickel. Poločas 2:0.

Debutant Kaleta nasměřoval krtky z Milíkova k vítězství

Druhá půle začala předpokládanou aktivitou hostů a vyplatila se. V 54.min se po dlouhé přihrávce za obranu prosadil unikající Petr Mucha 2:1. Ovšem domácí zareagovali okamžitě a minutu na to se po individuálním průchodu obranou prosadil Tomáš Sikora 3:1. Od té doby diktovali tempo hry domácí.

 

V 74.min se po několika nepřesností hostující obrany prosadil opět mladý Pavel Kaleta 4:1. Hosté zahrozili z přímého kopu, ale s ním si skvěle poradil Štěpán Hickel. Pátá branka přišla po zajímavé kombinaci, když se míč někdy možná trochu náhodně odrážel k domácím hráčům tak dlouho, dokud jej neuklidil do brány Dominik Fujak 5:1.

 

Poslední slovo však měli hosté, když se po dobře kopnuté standardní situaci prosadil na přední tyčí hlavou Petr Kočvara 5:2. Milíkov tak mohl konečně oslavit první domácí vítězství.

 

Autorka fotografií je Markéta Bieleszová, děkujeme !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Úvodní branka nám moc pomohla. Získali jsme potřebnou sebedůvěru a chtěli hrát kombinačně, což se nám dařilo. Gól na 2:0 deset minut před pauzou nás uklidnil a do druhého poločasu jsme šli naplno a i přes inkasovanou branku na 1:2 jsme směrem dopředu nepolevili. Konečně, ale opravdu konečně jsme vyhráli! Od nás chci pochválit Pavla Kaletu, který nás svým gólem nakopl. Na hřišti makal a odměnou mu byl i druhý gól. Za hosty bych vyzdvihl hráče s číslem 9 (Petr Mucha), byl vidět a hýřil aktivitou.´´

SK Pržno
Jan Zagrapan (hráč): ,,Opět klasika, přijeli jsme k dalšímu soupeři ve 12 lidech a bez brankáře. I když to už se nedá úplně říkat, protože Láďa Skotnica, už má snad z našich brankářů tuto sezónu nejvíc zápasů. Už by si rád konečně zahrál v poli, ale bohužel situace je, jaká je. Soupeř byl dobře připraven a hrál dlouhé balóny přes obranu. Bohužel hned ve 3. minutě jsme si nepohlídali ofsajdovou linii a bylo to 1:0. Pak se nám jakš takš dařilo držet domácí na uzdě, i když měli mnohem více ze hry. My bohužel hrajeme momentálně to, na co máme, takže skoro nic. Pak se domácí ještě prosadili z rohu a šlo se do kabin za stavu 2:0. V druhem poločase se hra moc nezměnila, domácí hráli, my se bránili a spoléhali na brejky. Sotva jsme se nadechli a snížilo na 2:1, tak domácí ihned udeřili a odskočili. Pak přidali po pěkných, rychlých akcích až na 5:1. My v poslední minutě jen zkorigovali povedeným rohem na 5:2 a bylo po zápase. Tak snad příště. Nejlepší hráč na naší straně asi Láďa Skotnica, protože na to, že to není brankář a chytá za děravým týmem, tak jinak dobrý výkon.´´



Sestavy


TJ Milíkov
Š. Hickel [-] - P. Kaleta [-] - T. Sikora [-] , D. Žabka [-] , V. Peter [-] , O. Mato [-] , D. Haratyk [-] , M. Pientok [-] , J. Sikora [-] , L. Pyszko [-] , T. Laba [-]

SK Pržno
V. Skotnica [-] - L. Odstrčil [-] , D. Djerzič [-] , J. Matýsek [-] , L. Novák [-] , P. Mucha [-] , J. Šindelek [-] , P. Kočvara [-] , L. Meisner [-] , V. Kijonka [-] , J. Zagrapan [-]

ŽK: 49. O. Mato - 78. V. Kijonka .
Hráči zápasu: P. Kaleta - P. Mucha , V. Skotnica .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KREŽELOK Ondřej - MALINOVSKÝ Jiří, SEKANINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pržno v minulém zápase dostalo doma 14 branek od Tošanovic. V Milíkově to tak divoké nebude, ale Pržno opět prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích