4:2
(1:1)
38. L. Jiřík
78. L. Smolík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 10:00

25.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Jánošíci byli posilněni o 3 hráče z A týmu, kteří pomohli udolal lišky z Hukvald


Branky


7. M. Firla , 65. N. Sroka , 69. N. Sroka , 90. N. Sroka - 38. L. Jiřík , 78. L. Smolík (p.)
6

Smilovice zvítězily doma, když porazily lišky 4:2 a odpoutaly se od posledních Chlebovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili velmi aktivně, ovšem poločas nerozhodně 1:1

Domácí posílení o 3 hráče A-týmu vstoupili do utkání aktivně a už v 7.min mohli vést 2:0. To by, ale ve 3.min po úniku a faulu v pokutovém území musel sám faulovaný hráč Nikolas Stroka proměnit pokutový kop. První gól tak padl až v 7.min, když skvělý pas Lubomíra Uhláře za obranu hostů využil Michal Firla, 1:0.

 

Další šance domácích zůstaly nevyužity a místo toho, aby se šlo do šaten za stavu 5:0 pro domácí, jak už to tak bývá zvykem, tak udeřili hosté. Ve 38.min si přímý kop z velké vzdálenosti vzal na starost Lukáš Jiřík a prověřil pozornost domácího brankáře a uspěl na výbornonu, když výstavní střelou do horního rohu branky určil konečný stav prvního poločasu 1:1.

 

 

Stroka hattrickem domácím zajistil výhru

Smilovice vstoupily i do druhého poločasu aktivně, ale skóre se měnilo až po 20 minutách. To začal úřadovat Nikolas Stroka, který v rozmezí 25 minut vstřelil čistý hattrick. Nejprve si v 65.min zpracoval míč po autovém vhazování a z rohu pokutového území z otočky propálil vše, 2:1. Hned na to v 69.min pojistil vedení, kdy po centru Tomáše Košúta z pravé strany si našel správné místo na vzdálenější tyčce a hlavou uklidil míč do sítě 3:1.

 

Hosté, ale nic nezabalili a v 78.min z kontroverzní penalty snížili na rozdíl jedné branky. Autorem branky byl Lukáš Smolík. Nutno podotknout, že kdyby na utkání byl VAR, penaltu by odvolal. Protože ruce domácího stopera předcházel jednoznačný faul na něj. Během pádu pak zasáhl míč ve vzduchu rukou.

 

A lišky z Hukvald vycítily šanci a snažily se ještě o vyrovnání. Vyložené šance však neměly žádné, naopak výhru domácích potvrdil v 90.min Nikolas Stroka. Odraženého míče se po standardní situaci hostů zmocnil Vojtěch Sztefek, kolmicí vysunul kanonýra domácích a ten se po samostatném úniku nemýlil, 4:2.



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Martin Lipowczan (hráč): ,,Dnes jsme mohli nasadit tři kluky z Áčka. Trápí nás střílení branek, proto jsme všechny tři nasadili na ofenzivní posty. Utkání mohlo být rozhodnuto už v prvním poločase. Udělali jsme si to sami o něco těžší neproměňováním šancí či nedotažením dobrých akcí. Hosté bojovali, ale dnes jsme byli lepší my a zaslouženě jsme vyhráli. Nejlepšími hráči za domácí Nikolas Stroka (hattrick) a Radek Cienciala (dělal hostující obraně velké problémy). Za hosty brankář Radek Překlasa (zlikvidoval několik vyložených šancí a hosty podržel, kvalitní výkon mladého brankáře).´´

TJ Sokol Hukvaldy
Petr Žáček (vedoucí): ,,Vyrovnaný zápas, rozhodlo proměňování šancí. Nejlepší hráč utkání, náš brankář Radek Překlasa.´´



Sestavy


SC Smilovice B
R. Galacz [-] - M. Lipowczan [-] , N. Sroka [-] , T. Košút [-] , J. Lipowczan [-] , L. Uhlář [-] , D. Balvar [-] , T. Smolka [-] , M. Sikora [-] , M. Firla [-] , R. Cienciala [-]

TJ Sokol Hukvaldy
R. Překlasa [-] - T. Řeháček [-] , L. Jiřík [-] , L. Smolík [-] , T. Černík [-] , J. Pavelka [-] , D. Hora [-] , V. Lyčka [-] , M. Genčur [-] , J. Smolík [-] , J. Chamrad [-]

ŽK: 71. M. Sikora , 76. N. Sroka - 52. M. Genčur .
Hráči zápasu: N. Sroka - R. Překlasa .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠAŠINKA Jan - RICHTER Jan, TVARŮŽKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Potřebujeme utnout sérii proher. Do zápasu půjdeme s cílem vyhrát a dotáhnout se bodově na našeho soupeře.

Tip: remíza

Tip: remíza