Skvělý zápas kola, ideální pro fanoušky, Bukovec poprvé v sezóně ,,smolně´´ remizoval


Branky


15. J. Roháček , 40. J. Holiš , 47. H. Bigas , 90. P. Plichta - 6. D. Byrtus , 17. B. Mucha , 42. R. Kulig , 87. T. Lysek
6

Po celý zápas se hrál celkem pohledný fotbal se spoustou fotbalových momentů, a nakonec i hodně gólů. Pro diváka i hráče to byl zápas, který musel všechny bavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký 5 gólový poločas

Zápas začal ve velkém tempu od prvních minut se hrálo nahoru dolů. Celý první poločas se hrál ve velmi vysokém tempu. První šance měli domácí. Vedení se, ale ujali hosté. Po rychlé kombinaci v 6.min a finální nahrávce Bohuslava Muchy se prosazuje David Byrtus 0:1.

 

 

Janovice vyrovnávají skóre v 15.min po rohovém kopu na zadní tyči Jan Roháček hlavou vyrovnává 1:1. Bukovec, ale vzápětí odpovídá vedoucí brankou. Rychlá rozehrávka autového vhazování s následným centrem Rostislava Cieslara přesně na Bohuslava Muchu, který sám proti brankáři nezaváhá 1:2.

 

 

A gólové hody pokračují, když domácí opět vyrovnávají. Ve 40.min přesný centr nachází osamoceného kapitána domácích, Jiří Holiš pohodlně srovnává na 2:2 . Divoký první poločas končí vedením Bukoveckých. Ve 43.min po dobrém napadání a následné zaváhání obránce a brankáře Adama Bigase využívá Robert Kulig 2:3.

 

 

 

 

Janovice byly ve druhém poločase lepším týmem a v nastavení vyrovnaly

Ve druhém poločase se obraz hry trochu změnil. Janovice držely více míč na svých kopačkách. Měly spousty centrů, rohových kopů a standartních situaci. Z čehož měli největší šance a závary před bránou hostů. Vyrovnání domácích hned z kraje druhého poločasu zařídil Jiří Červeňák, který prošel do vápna. Následnou přesnou nahrávkou nachází volného spoluhráče Hynka Bigase, který do prázdné brány pohodlně skóruje 3:3.

 

 

Bukovec v druhé půli spíše bránil. Hrál na rychlé protiútoky. Několik podobných situací zahodil. Ale v 87.min souhra Tomasze Sikory a Tomáše Lyska končí brankou 3:4. Už se zdálo, že si hosté odvezou všechny body. Jenže další standartní situace a domácí se přece jen raduji z vyrovnání v 93 min. Petr Plichta z 20 metrů vyrovnává na konečných 4:4. A tak zápas nahoru dolů, který se musel líbit fanouškům i hráčům, končí dle průběhu zápasu spravedlivou remízou.

 

Autor fotografií je Bogdan Patola, děkujeme !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Janovice
Jan Talaš (hráč): ,,Těžko se mi to dnes hodnotí. Nic moc no, chtěli jsme vyhrát konečně, ale nedařilo se nám vzadu, brankář neměl svůj den.´´

TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok (hráč): ,,První půle byla lítačka nahoru dolů. Spousty šancí, krásných momentů a 5 branek. My jsme hráli na své rychlé hráče. Domácí se spíše spoléhali na pomalou kombinaci s následnými centry. Druhá půle už takové tempo neměla. Janovice nás přitlačily a mohly i rozhodnout. Konec zápasu ještě přinesl dvě branky na každé straně, a tak si týmy body rozdělily. Po celý zápas se hrál celkem pohledný fotbal se spoustou fotbalových momentů, a nakonec i hodně gólů. Pro diváka i hráče to byl zápas, který musel bavit všechny. Dali jsme venku 4 branky a přesto nevyhráli, ale remíza i z pohledu domácích je nakonec asi spravedlivá. Nejlepším hráčem domácích útočně laděný středopolař H. Bigas. Za hosty bych jednotlivce nejmenoval, ale spíše pochválil všechny hráče. Konečně jsme dali více branek a všechny ze hry s čímž jsme měli před tímto zápasem problém po celé jaro.´´



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Galásek Michal - KUBĚNA Petr, POKLUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bukovec nemá v poslední době úplně oslnivé výsledky. Venku je navíc poloviční oproti domácímu prostředí. Janovice vyhrají minimálně o 3 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích