Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Metylovice si přijely pro ,,povinné´´ body


Branky


6

Metylovice po dobrém vstupu na jaro, poslední zápasy výsledkově tápou a tak si spravily chuť v Chlebovicích 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli už v prvním poločase

Metylovice po dobrém vstupu na jaro, poslední zápasy výsledkově tápou a tak si spravily chuť v Chlebovicích. Za domácí po lehkém zranění opět nastoupil Jan Zajac i Daniel Kozel na pár minut na hřišti se ukázal i nestárnoucí Petr Král. 

 

Hosté neponechali nic v náhodě i když si přijeli pro ,,povinné´´ body. Kde se na hrot postavil Florian Hradečný a díky své postavě, uhrál nespočet soubojů a zakládal tak nebezpečné akce hostů. Po úvodním seznámování střílí ve 20.min branku z cca 20 metrů Matěj Svobodník, kde svou povedenou střelu namířil přesně k tyči a domácí brankář Dalibor Parma byl bez šance 0:1. 

 

Druhá branka přichází o 5.min později kde po výborné přihrávce Floriana Hradečného, postupuje sám na gólmana střelec hostů Dominik Kopec a ten se nemýlil 0:2. Již na 0:3 navyšuje ve 27.min znovu Dominik Kopec, který se znovu řítil sám na brankáře domácích po další skvělé nahrávce od Floriana Hradečného. Ve 30.min domácí, ale z brejku také ukázali že umí střílet branky a Filip Weissmann snižuje na 1:3.

 

Pohodový 3 gólový náskok ovšem hostům vrací po rohovém kopu a krásné brance hlavou Rudolf Matuszek 1:4

 

Metylovice komplikace nepřipustily

Ve druhém poločase už té fotbalovosti bylo vidět o něco méně. Domácím scházela kvalita a hostům chuť. Na hřiště se tak postupně dostali na obou stranách všichni hráči z lavičky i domácí nestárnoucí Petr Král. 

 

Chlebovice chtěly zápas zkorigovat, což se jim v 75.min díky brance Jiřího Šnapky povedlo 2:4. Hosté, ale o 2.min později rychle odpověděli a díky dorážce Samuela Brože 2:5, nepřipustily dokonce zápasu žádné komplikace. Metylovice si tak odváží ,,povinné´´ 3 body. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlebovice 1963
Jan Zajac (hráč): ,,Zápas jeden velký hnus. Nevím proč se rozhodčí bojí udělovat karty. Jeden velký boj o zdraví takové zápasy. Fotbal pro radost? Stav 4:1 a řežba jak v Oktagonu. Dokud někoho neodnesou na nosítkách. Agresi můžou zmírnit jen rozhodčí.´´

SK Metylovice
Dominik Kopec (hráč): ,,Zapas proti Chlebovicím jsme brali jakou jasnou povinnost zisku 3 bodu. Hned ze startu jsme měli spoustu šancí. První poločas jsme soupeře přehráli na plné čáře. Druhý už jsme vypustili a zápas dohráli do konce. Nejlepším našim hráčem byl určitě Rudolf Matuszek, který dal nádherný gól hlavou. A nejlepším hráčem domácích? Asi Král v jeho věku stále hrát? Wow !!´´



Sestavy


FK Chlebovice 1963
D. Parma [-] - V. Heryán [-] , A. Syřinek [-] , V. Pavlas [-] , J. Morys [-] , D. Kozel [-] , M. Janečka [-] , J. Šlachta [-] , R. Beker [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-]

SK Metylovice
V. Šigut [-] - F. Hradečný [-] - L. Halata [-] , M. Bílek [-] , M. Mohyla [-] , M. Němec [-] , L. Rusina [-] , O. Fiala [-] , M. Svobodník [-] , D. Kopec [-] , M. Šigut [-]

ŽK: 57. F. Weissmann , 88. J. Morys - 88. F. Hradečný , 90. L. Rusina .
Hráči zápasu: P. Král - R. Matuszek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PODAŘIL Michal - CHREN Michal, ŠAŠINKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Chlebovice se sice během jara o něco zlepšily, ale přesto hosté vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů