2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladý tým Lubné porazil Kroučovou, která byla po dvou kolech na prvním místě


Branky


38. A. Trejbal , 77. D. Vopat - 83. L. Vajnar
0

Lubná – Kroučová Velmi kvalitní utkání se odehrálo v sobotním odpoledni na hřišti Lubné, ta přivítala zatím neporaženého soupeře z Kroučové. Kroučová patřilo po dvou kolech první místo v tabulce, nastřílela soupeřům 15 branek a obdržela 3 góly. Lubenské mládí, v předchozích utkání, nastřílelo 6 branek a obdrželo 2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén dával ze začátku oboum týmům zabrat, tempo bylo rychlé, hra vyrovnaná. Prvních třicet minut ale žádnou větší gólovou příležitost ani jeden tým nepřinesl. Pěkné kombinační akce obou týmů končily mezi vápny. Prvně se mohli fanoušci domácích radovat v 38. minutě, kdy byl ve prospěch domácích nařízen nepřímý volný kop. Lubenští zužitkovali nacvičený signál, balón se dostal k Adamovi Trejbalovi, a ten ránou z 25. metrů mířil přesně do šibenice - 1:0. Do konce poločasu se již stav utkání neměnil. Druhý poločas zůstal ve stejném duchu, hra se přelévala od vápna k vápnu, ale golmani se zakončením větší problémy neměli. Právě běžela 77. minuta a byl to domácí celek, který po kobinaci z jednoho doteku, těžil. Tuto akci zakončoval Denis Vopat, který se nemýlil a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení - 2:0. Kroučová ale nic nevzdávala a snažila se dostat do hry. To se jim podařilo a v 83. minutě, domáci chybovali v řešení obranné standardní situace, a balón se nakonec dosal až k osamocenému Loboši Vajnarovi a ten zakončoval do prázné brány - 2:1. Do konce zápasu zbývalo 10 minut, pro lubenské hráče asi nejnáročnějších v celém zápase. Kontaktním gólem se hosté dostali do hry, a téměř ovládli lubenské hřiště. Obrana domácích ale pracovala dobře a tento závěrečný tlak ubránila do posledního hvizdu rozhodčího Sýkory.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat, trenér: Pochvala patří hráčům Lubné za enormní nasazení. Kroučová byla nejtěžším soupeřem, se kterým jsme hráli. Všichni hráči plnili pokyny, které jsem jim před zápasem dal a přenesli do zápasu věci, které v tréninku nacvičujeme. Výkon nebyl bez chyb, ale přiblížilo se to kvalitě hry, kterou po nich požaduji. Dokázali jsme vstřelit dva krásné góly s tak kvalitním soupeřem.




Sestavy


TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - P. Suchý [-] , D. Ondruš [-] , R. Sedlák [-] (46. R. Pavlíček [-] ) - M. Komín [-] (77. E. Spurný [-] ) , L. Brabec [-] , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , L. Klik [-] - R. Henzély [-] (90. P. Sklenička [-] ) , J. Šesták [-] (57. M. Beneš [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , P. Mindžak [-] , T. Bohatý [-] , J. Škuthan [-] - L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Husák [-] , J. Trkal [-] - J. Vančura [-] (80. P. Štěpán [-] ) , J. Mayrich [-] (62. M. Kiss [-] )

ŽK: 57. A. Trejbal .
Hráči zápasu: D. Vopat , A. Trejbal - J. Tomeš .
Místo: Baník Lubná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sýkora Antonín - Trejbal Josef, Škuthan Tomáš (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.