0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíkov potrápil suveréna soutěže i na podruhé


Branky


6

Milíkov už na podzim v Neborech ukázal, že je nepříjemný soupeř a trápil lídra i tentokrát

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milíkov i přes nestabilní jaro ,lídrovi nedal nic zadarmo

Nastoupili proti sobě soupeři s odlišnou formou. Nebory už se po rozpačitém jarním úvodu naplno rozehráli a potvrzují v zápasech roli favorita. Naopak Milíkov má nestabilní výsledky a na jaře se jim nepodařilo zvítězit dvakrát v řadě. Proti lídrovi tabulky je nečekalo nic lehkého, ale úkol byl jasný. Nedat svou kůži zadarmo a minimálně zlepšit přístup a nasazení.

 

A to se domácímu týmu od prvních minut dařilo. Utkání se hrálo ve vysokém tempu a ani jeden z týmů nechtěl uhnout. Vyložených šancí se rodilo málo. Až v závěru poločasu měl domácí vedení na kopačkách David Grochol , ale brankář Nebor David Misiorz jeho přízemní pokus skvěle zlikvidoval. Poločas tak skončil smírně bez branek.

Hosty spasil Zogata

Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a bylo tak jasné, že rozhodne jedna chyba nebo individuální šikovnost. A právě ta se povedla v 58.min hostujícímu Jakubu Zogatovi, který prošel do pokutového území a zakončil přesně k tyči 0:1. Od té doby se Nebory trošku zatáhli a čekali co vymyslí soupeř.

 

Domácím se však i přes velkou míru snahy nepodařilo využít jediný pokus, a to ani z mnoha standardních situací. Vyrovnané utkání tak dotáhli do vítězného konce hostující Nebory.

 

Autorka fotografií Markétka Bieleszová. Děkujeme !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Výsledkově jsme utkání sice nezvládli, ale rozhodně jsme nic neodevzdali zadarmo. Jsem na celý tým pyšný jak jsme celé utkání zvládli fyzicky. Nebory byli očekávaně fotbalovější a nakonec rozhodli, ale do poslední minuty neměli nic jisté. Za hosty bych vyzdvihl Jakuba Zogatu, který vstřelil jediný gól a celkově působil ve středu hřiště velice dobře.´´




Sestavy


TJ Milíkov
L. Jícha [-] - M. Sikora [-] - D. Haratyk [-] , D. Grochol [-] , V. Peter [-] , O. Mato [-] , T. Sikora [-] , D. Žabka [-] , M. Pientok [-] , L. Pyszko [-] , A. Samiec [-]

TJ Nebory
D. Misiorz [-] - D. Walach [-] , A. Rufer [-] , M. Godfryd [-] , J. Zogata [-] , D. Lipowski [-] , A. Sikora [-] , R. Mendrok [-] , J. Kreželok [-] , J. Chlebek [-] , J. Kreželok [-]

ŽK: 55. D. Grochol , 62. O. Rakovski - 23. D. Sliwka , 55. J. Kreželok .
Hráči zápasu: J. Zogata .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POVAŽAN Marek - KARCH Otakar, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů