0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroučová si odváží 3 body


Branky


0

Když se poohlídneme do minulého kola, tak si Kroučová poradila s Čistou výsledkem 3:2, domácí Sýkořice remizovala s Lubnou 1:1, z penalt se nakonec více radovala právě Sýkořice.  Byť minulé kolo i postavení v tabulce slibovalo vyrovnaný souboj, opak byl pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 I přes velmi nepřesvědčivý výkon v první půli si Sýkořice vytvořila 2 stoprocentní šance, které však její hráči zazdili. Prvně zradilo Slabého zakončení po centru a po druhé ten samý hráč netrefil z dorážky branku z malého vápna. Od té doby měla Kroučová více ze hry. Ve 43. minutě přišel zasloužený trest z hlavy hostujícího stopera Jaroslava Škuthana - 0:1.
Ani kosmetická úprava domácí sestavy během poločasové přestávky, kdy vystřídal Novotný útočníka Pracha, nepřinesla pražádnou změnu. Hosté naopak využili rychlého brejku a Jan Husák zvyšuje stav utkání - 0:2. Na samotné dno se domácí dostali po "vynuceném" střídání kapitána Hříbala, kdybyl podražen v pokutovém území. Snížení se ale domácí Sýkořice nedočkala, díky špatně kopnuté kopnuté penaltě Vančury. Závěrečných 30 minut byli sice domácí u balónu vidět více, ale do konce utkání se ještě jednou radovali hosté, a to po střele Husáka a kulečníkovém odrazu míče od gólmana Růžičky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Martin Vančura, hráč: Nevyužili jsme šancí v úvodu zápasu. Soupeř naopak dokázal proměnit šance, které si vytvořil. Herně byla Kroučová po většinu utkání lepším týmem.




Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - M. Šnobl [-] , J. Jirátko [-] , J. Šulc [-] , F. Krejčík [-] - M. Vančura [-] , K. Prach [-] (46. L. Novotný [-] ) , Z. Klíč [-] , J. Slabý [-] - D. Peteřík [-] , M. Hříbal [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Mayrich [-] , P. Mindžak [-] , M. Kiss [-] , L. Vajnar [-] - J. Škuthan [-] , T. Bohatý [-] , J. Škuthan [-] , J. Trkal [-] - J. Kováčik [-] , J. Husák [-]

ŽK: 54. M. Hříbal , 68. Z. Klíč - 68. L. Vajnar .
Místo: TJ Sokol Sýkořice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Titlbach Marek - Linc Petr, Škuthan Tomáš (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.