2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlí mladíci z Lubné nestačili na zkušené hráče Pustovět


Branky


0

Páté kolo mělo prověřit vedoucí tým tabulky, jak bude stíhat mladým a rychlým hráčům z Lubné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek zápasu hned potvrdil, že hosté jsou na tom fyzicky lépe. Lubeňáci začali lítat po hřišti a po osmi minutách hry, po zaváhání domácí obrany, střílí z blízka Trejbal první branku zápasu. Pustověty však stačili rychle kontrovat. Přihráli si několik přesných přihrávek, po kterých vyplul před hostujícího brankáře Radek Truksa a vyrovnal. Zároveň se tím i vcelku vyrovnala hra. Asi v pětatřicáté minutě se domácím zranil špílmachr Langmajer a museli začít improvizovat se sestavou. Ještě do poločasu (41.min.) se podařilo Knapovi vstřelit gól z ojedinělé střely z velkého čtverce. Druhý poločas se domácí soustředili hlavně na obranu. Lubenští hráli svižně, ale všechny jejich akce končili před domácí šestnáctkou. I Pustovětům se povedlo párkrát zahrozit z protiútoku, ale gól už nepadl. Domácí tak překvapivě zůstávají na čele tabulky bez ztráty bodu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský, trenér: Dnes nám chyběli čtyři hráči ze základu a navíc se vcelku brzy zranil Langy, takže jsme dali příležitost hráčům širšího kádru. Smekám před nimi jak se s rychlou hrou hostů dokázali vyrovnat.

TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat, trenér: Přesto, že jsme přijeli na hřiště lídra tabulky, tak jsme vstoupili do zápasu sebevědomě, aktivně, což bylo záměrem, kluci hráli v pohybu a s chutí, čehož vyústěním byl i náš vedoucí gól, poté postupně domácí hru vyrovnali a hrálo se hlavně od vápna k vápnu. Bohužel, opětovně jsme udělali chybu v obraně a dostali zbytečný gól, který vrátil domácí do zápasu. Kluci znervózněli a začali kupit chyby, po jedné z nich se krásně trefil Míra Knap a dostal můj tým pod psychický tlak, ze kterého jsme se ve druhém poločase postupně vymanili, opět jsme měli více ze hry, ale neproměnili dvě veliké šance a dohráli v totální křeči, kdy se nám z tlaku již nepodařilo nic vymyslet. Opětovně si musím postěžovat na rozhodčího, a to ani tak ne kvůli způsobu vedení zápasu, ale pro mě nepochopitelného konce zápasu, kdy se několikrát během druhého poločasu přerušovalo kvůli zranění, střídalo a rozhodčí nastavil jednu minutu!! Nevím, zda pánové v černém sledují trendy ve vyšších soutěžích, nebo v zahraničí, kde se nastavuje za mnohem menší prodlení, je to jasný trend, ale my holt žijeme v Čechách, a tady jsou trendy podle toho, jak se se co komu zrovna hodí a co kdo komu slíbí a od někoho potřebuje, a to neplatí, bohužel, jen pro fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - J. Červený [-] (46. L. Bureš [-] ) , M. Šimon [-] , M. Sharankevych [-] , M. Kameník [-] - J. Knap [-] , J. Langmajer [-] , J. Bauer [-] , S. Hůla [-] - R. Truksa [-] , V. Bičovský [-] (87. A. Bičovský [-] )

TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - D. Ondruš [-] (46. M. Gebhart [-] ) , P. Suchý [-] , J. Šesták [-] - M. Komín [-] , D. Vopat [-] , L. Klik [-] , A. Trejbal [-] , L. Brabec [-] - P. Volf [-] , R. Henzély [-] (46. R. Pavlíček [-] )

ŽK: 27. J. Langmajer , 76. J. Knap - 25. L. Brabec , 39. R. Henzély .
Místo: TJ Sokol Pustověty. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.