J. Koc 30.
R. Choc 77. (vl.)
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body si připisuje Branov


Branky


30. J. Koc , 77. R. Choc (vl.) - 40. R. Choc , 76. P. Šindelář , 85. T. Krátký
0

Šanov dnes hostil na svém hřišti Sokol Branov. Oproti minulému kolu byl domácí tým kompletní, a tak si chtěli hráči spravit chuť a bodovat. Branov byl naopak po zápase proti Roztockým při chuti, takže se dalo očekávat zajímavé utkání. Bohužel pro Davida Šiku přijela v průběhu zápasu, kvůli zranění kolene, záchranka. Přejeme mu tak brzské uzdravení, a ať se co možná nejdříve vrátí na fotbalové trávníky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se dopouštěly dosti nepřesností, na začátku zahrozil Branov, ale ani Šindelář ani Krátký šance nevyužili. Po půl hodině hry se domáci trefili z první vážnější akce. Kombinačním přechodem se dostal balón až na hlavu osamoceného Jardy Koce, ten se v zakončení nemýlil - 1:0. Pět minut před poločasem potrestal Choc z penalty faul na Šindeláře - 1:1. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná. Branov se ujal vedení v 76. minutě první brankou Šindeláře, během minuty bylo vlastním gólem srovnáno - 2:2. O pár minut později musel trenér Šika střídat domácího kapitána, kvůli zranění kolene a přivolat záchranou službu. V závěru utkání, 4 minuty před koncem, se po pěkné přihrávce Mola trefil Krátký, a byl z toho vítězný gól. Vedení Branov ubránil, a odváží si tak 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jan Šika, trenér: Pět gólů fanoušci viděli ale fotbal pokulhával a nebyl dobrý.

Sokol Branov
Jaroslav Horáček, vedoucí: Bojovné utkání se šťastnějším koncem pro náš tým.



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - T. Volráb [-] , F. Volráb [-] , S. Hrubý [-] (46. J. Šulc [-] ) , D. Sklenička [-] - O. Klouček [-] , M. Blecha [-] , V. Nobilis [-] , D. Šika [-] - M. Malík [-] , J. Koc [-]

Sokol Branov
Z. Dubský [-] - T. Krátký [-] , K. Molo [-] , R. Choc [-] , A. Rosenbaum [-] - J. Zítek [-] , J. Horn [-] , P. Šindelář [-] , K. Konopásek [-] - M. Štiller [-] (14. J. Chrz [-] ) , K. Jeníček [-] (64. R. Bradáč [-] )

ŽK: 34. D. Šika - 45. K. Konopásek , 63. K. Jeníček , 84. A. Rosenbaum , 88. T. Krátký . ČK: 90. D. Sklenička .
Místo: TJ Šanov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - Kučera Jiří, Šika Jan, Tvrdík Michal (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.