Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 14:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov ovládl druhý poločas


Branky


0

V sobotu přivítal Řevničov, na hřišti ve Mšeci, Slabce. Ty minulé kolo prvně bodovaly, když na svém hřišti skončilo utkání bezbrankovou remízou a Šanovské porazily na penalty, a tak si připsaly první dva body v soutěži. Řevničov si stejně tak počínal v Chrášťanech, a dva body putovaly i na jejich konto v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil jednoznačně domácím hráčům. Hned v 1. mintě pronikl Martin Tóth středem hřiště, kde byl ale faulovaný. K přímému volnému kopu se postavil Milan Pedál a poslal řevničovský tým do vedení - 1:0. Po deseti minutách se trefil Ondřej Bechynský, ten po střele Milana Pedála dorážel přehozením brankáře - 2:0. Po třech minutách byla přerušena útočná akce Tótha faulem, v pokutovém území hostů, a k penaltě se postavil Jan Urbanovič, s proměněním neměl problém - 3:0. Slabečtí ale nesklopili hlavu a negativní vývoj utkání chtěli změnit. Podařilo se jim to ve 24. minutě, kdy snížil svým gólem Jiří Číha - 3:1. To Slabecké nakoplo a dostali se do hry.  V 37. minutě tento tlak zužitkoval Víťa Melichar a gólem mění stav utkání na 3:2. Do konce prvního poločasu se aktivnější Slabce do gólovky nedostaly, a tak poločas končí tímto výsledkem. V kabině domácích muselo být asi pěkně rušno, ale hráči Řevničova se opět na hřiště vrátili s uzemní převahou a chutí hrát. V 54. vybídl ke gólu Martin Tóth přesnou kolmicí Jakuba Ládka, ten si s touto nabídnutou šancí poradil skvěle, a zvýšil tak na 4:1. O pět minut později našel Milan Pedál krásnou nahrávkou Martina Tótha, ten pravou nohou podél gólmana upravil stav utkání na 4:1. Černou tečkou utkání bylo, když po souboji v přerušené hře nakopl Urbanovič slabeckého hráče a viděl od rozhodčího Berana červenou kartu. I v deseti hráčích diktovali domácí tempo hry a do konce utkání Slabecké už do vážnější šance nepustili.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, hráč: Vstoupili jsme skvěle do zápasu, dali tři branky a pak jsme soupeře pustili do hry. O poločase jsme si to v kabinách vyříkali a druhý poločas patřil nám.

TJ Slabce
Jiří Číha, hráč: Byli jsme oslabeni o 6 hráčů ze základní sestavy, tak taky hra bohužel vypadala. Stále jsme nedůrazný v obraně a nemáme štěstí v koncovce. Soupeř nás potrestal za každou chybu.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - V. Klain [-] , O. Hanzlík [-] , O. Bechynský [-] , J. Urbanovič [-] - R. Prokop [-] (75. L. Petráček [-] ) , M. Tóth [-] , M. Vacínek [-] , M. Pedál [-] - J. Ládek [-] (67. P. Eminger [-] ) , J. Fujera [-]

TJ Slabce
T. Lev [-] - M. Benada [-] , P. Holý [-] , O. Cílek [-] , R. Vejtasa [-] (80. J. Strouhal [-] ) - K. Mužík [-] , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , T. Černý [-] (46. D. Freivalt [-] ) - T. Macák [-] , V. Klekner [-] (72. P. Ikrényi [-] )

ŽK: 82. J. Čiha , 90. M. Benada . ČK: 66. J. Urbanovič .
Místo: TJ Sokol Mšec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Beran Jan - Bobák Vladimír, Černý Jaroslav (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.