Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zkušená Čistá si odváží body ze Slabec


0

V 6. kole soutěže hostily Slabce tým Čisté. Nováčka soutěže stále provází smůla v zakončení. Čistá naopak svých šancí skvěle využila, a připisují si tak 3 body právem oni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votroubkův hattrick už v prvním poločase

V úvodu utkání drželi drželi na svých kopačkách míč více domácí. Již v první minutě se dostali k zakončení, ale střela brankou neskončila. Po deseti minutách se hra vyrovnala a po prvním rohovém kopu se Čistá, hlavou Romana Votroubka, ujala vedení. Po pár minutách se hosté ujali dvoubrankového vedení, kdy po Bedenkovo přistření balónu, zvýšil opět Roman Votroubek, střelou na zadní tyč. Po vyrovnané části poslal Petr Holý ve 28. minutě krásný křižný centr na Tomáše Macáka, který šel sám na gólmana, a snížil tak stav utkání – 1:2. Dvě minuty před koncem měl poslední slovo v prvního poločasu opět Roman Votroubek, kdy po pěkné kombinační akci, vsítil svůj třetí gól v zápase - 1:3. 

Druhý poločas nabídl další čtyři branky

Po přestávce šel sám z úhlu na obranu opět výborně hrající Roman Votroubek, a obloučkem přes brankáře zvýšil již na 4:1 pro Čistou. Po pár minutách Čistá zahrávala roh a po nepovedeném odkopu se snášel míč do náruče brankáře domácích, Tomáše Lva. Míč však neudržel, a hráč Čisté, Martin Plincer stál na správném místě, a pohotově míč "uklidil" do prázné slabecké brány. V 77, minutě využili Slabečtí zaváhání obrany hostů, a střelou Karla Mužíka snížíli na 2:5. Poslední slovo měla Čistá, kdy střídající Roman Stárek, po kombinaci ve středu hřiště, dostal pěknou přihrávku mezi obránce Slabec, a zkušeně podél brankáře vsítil šestý, a poslední gól tohoto utkání.

V příštím kole čeká Slabce tým Chrášťan, kam budou zajíždět. Čistá na domácí půdě přivítá Sokol Branov.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Jiří Strouhal, předseda: Bohužel jsme se museli obejít bez dvou hráčů základní sestavy, a to o Víťu Melichara a Tomáše Fencla, který nám bude bohužel nejspíš chybět do konce podzimu. Opět jsme nepodali výkon, jaký bychom si představovali, v tak pro nás důležitém zápase jako byl tento. Opět, jako každé kolo, špatná a nedůrazná koncovka našich útočníků.

TJ Čistá
Jiří Votroubek, hráč: Myslím, že rozhodla naše o dost větší schopnost vstřelit branku. Naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] - M. Benada [-] , P. Holý [-] , P. Pelc [-] (75. R. Vejtasa [-] ) , O. Cílek [-] (82. J. Susekár [-] ) - D. Freivalt [-] (46. M. Gajdoš [-] ) , J. Čiha [-] , T. Cílek [-] (66. V. Schejbal [-] ) , T. Macák [-] - K. Mužík [-] , P. Ikrényi [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - J. Votroubek [-] , J. Švarc [-] , M. Fidler [-] , D. Stárek [-] (66. R. Stárek [-] ) - R. Votroubek [-] , M. Kohout [-] , P. Bedenk [-] , P. Kašpar [-] - M. Plincner [-] , P. Ouřada [-]

ŽK: 48. K. Mužík , 60. T. Cílek .
Místo: TJ Slabce. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.