4:1
(0:0)
55. J. Koc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečně se domácí diváci, i hráči dočkali tří bodů


Branky


49. A. Kříž , 53. M. Cífka , 55. M. Kratina , 63. T. Sova - 55. J. Koc
0

Mezi další zápas 6. kola patřílo utkání mezi domácí Srbčí a Šanovem. Srbeč, dosud s jedním bodem, uzavírala tabulku soutěže a Šanov s pěti body tři příčky před ní. Dalo se ale očekávat vyrovnané utkání, protože zrovna Srbeč v minulém kole bodovala na roztockém hříšti, a Šanov podlehl těsně doma týmu Branova. Na rozdíl od sestavy domácích nebyli hosté opět kompletní, oslabeni nejen o středního záložníka Davida Šiku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný dlouhých nákopů moc krásy nepřinesl

Záložníci obou týmů byli ze hry, balón se převážně nakopával od jednoho vápna k druhému, který buď končil v rukou golmanů nebo dalším nákopem na opačnou stranu. K šanci na vážnější ohrožení soupeřovi branky se ani jeden tým za první poločas nedostal.

Srbeč zvýšila svou aktivitu

Do druhého poločasu vstoupila Srbeč aktivněji, a stala se tak lepším týmem na svém hřišti. Hned v úvodu si sice domácí dvě šance vytvořili, ale zakončení nebylo ideální. Chyba šanovské obrany, ve 49. minutě, skončila faulem v pokutovém území, a tak srbečský Antonín Kříž využil tuto šanci na otevření skoré – 1:0. Další standardní situace ve prospěch domácích se naskytla o čtyři minuty později. I z důvodu nepříjemného svitu slunce viděl gólman Sekyra balón, který rozehrával Milan Cífka, na poslední chvíli a nestihl vůbec zareagovat. Po dvou minutách byla totožná situace, k rozehrávce přímého kopu se tentokár postavil srbečský Michal Kratina a zvyšuje na 3:0. V té samé minutě se po pěkné kobinační akci z levé strany dostává do zakončení hlavou Jaroslav Koc, a dává tak svému týmu šanci dostat se do zápasu snížením na 3:1. Šanovští následně více otevřeli hru, ale bohužel z toho pramenily chyby. Byla to opět Srbeč, která po necelých deseti minutách zvyšuje svůj náskok o další branku. Po centru z pravé strany uklízí ve vápně osamocený Tomáš Sova placírkou balón do branky hostů. Ani na jedné straně se už vstřelit gól nepodařilo, a tak utkání končí výhrou domácích – 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Srbeč
Karek Kratina, hráč: Šanov byl pro nás zatím nejjednodušším soupeřem. Po prvním hrozném poločasu jsme zvýšili svou aktivitu, a byli lepším týmem.

TJ Šanov
Jan Šika, trenér: Fotbal byl z obou stran hrozný, absolutně bez zálohy. Špatně se mi to dnes hodnotí. Přizpůsobili jsme se hře soupeře a nedokázali se dostat do zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - P. Čermák [-] , K. Kratina [-] , M. Suchý [-] (67. L. Voborník [-] ) , M. Kratina [-] - M. Cífka [-] , A. Kříž [-] , T. Sova [-] , V. Sýkora [-] , J. Klouda [-] - J. Brož [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - S. Hrubý [-] , F. Volráb [-] (60. J. Cír [-] ) , T. Volráb [-] - O. Klouček [-] , M. Malík [-] , J. Koc [-] , V. Nobilis [-] , T. Cafourek [-] - T. Zeman [-] , D. Kotek [-]

ŽK: 19. V. Sýkora , 38. M. Suchý , 85. T. Jung - 51. F. Volráb , 57. J. Koc , 80. V. Nobilis .
Místo: TJ Sokol Srbeč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.