Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Sýkořici byl k vidění pěkný fotbal, ale góly padaly jen do branky hostů


Branky


0

Skóre sice vypadá na jednoznačný zápas, ale opak je pravdou . Pustověty si svou hrou vytvořily dost šancí, jenže stroskotaly na gólmanovi domácích. Je nutno dodat, že kvalitě zápasu pomohl i rozhodčí Brejník, který utkání zvládl na jedničku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Linc ml. podržel skvělými zákroky Sýkořici

Zápas dvou celků ze špičky tabulky snesl velmi přísné měřítko. Obě mužstva se snažila o celoplošný, kombinační fotbal s důrazem na rychlý přechod do finální fáze, a tak bylo na obou stranách dost šancí . První měl v začátku utkání Petr Richter, který z malého vápna přestřelil i síť za branou, ale poté už dvěma brankami strhl vedení na stranu Sýkořice. Ale i Pustověty měli své šance, hlavně ze standardních situacích a jen senzační zákroky brankaře Petra Lince ml. držely Sýkořici nad vodou. 

 

Ve druhém poločase se trefil Hříbal a Slabý

Poločas 3-0 byl pro Sýkořici nadějný, ale všichni očekávali v druhém poločase zvýšenou aktivitu hráčů Pustovět  a ta opravdu přišla. Sýkořičtí hráči změnili rozestavení na 4 , 1 , 4 , 1 a snažili se přečkat tlak hostů, což se jim podařilo s trochou štěstí, a když se v polovině druhého poločasu trefil Martin Hříbal tečovanou střelou z hranice vápna, byl zápas rozhodnut. Pátou branku přidal Jarda Slabý, když unikl po levé straně a zápas pomalu spěl ke konci. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: Domácí zápas s mužstvem Pustovět byl z naši strany velmi povedený a jsem rád že hráči do puntíku dodrželi taktické plány a přidali konečně nadstavbu v podobě vstřelených branek . Z šesti šancí jsme dali pět branek a to se nám moc často nestává . Soupeř velmi kvalitní ale náš brankař jasně dominoval na brankové čáře a to rozhodlo o naší výhře .

TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský, trenér: Soupeř nás předčil svojí aktivitou a my jsme si dávali branky skoro sami. Škoda, že se nám zranili hráči základní sestavy, zrovna když hrajeme s týmy z čela tabulky.



Sestavy


Sokol Sýkořice
P. Linc [-] - M. Šnobl [-] , J. Lauber [-] , J. Šulc [-] , M. Linc [-] (83. F. Krejčík [-] ) - D. Peteřík [-] , M. Vančura [-] , J. Mutinský [-] (70. J. Slabý [-] ) , Z. Klíč [-] (80. L. Karas [-] ) - P. Richter [-] (55. J. Jirátko [-] ) , M. Hříbal [-]

TJ Sokol Pustověty
J. Bretšnajdr [-] - M. Sharankevych [-] , M. Kameník [-] , M. Šimon [-] - J. Knap [-] , J. Krejčí [-] (72. J. Škranc [-] ) , J. Bauer [-] - R. Truksa [-] , J. Červený [-] (46. R. Mucha [-] ) , J. Sixta [-] , V. Bičovský [-]

ŽK: 10. J. Lauber , 32. Z. Klíč , 53. M. Šnobl , 89. J. Jirátko - 41. M. Sharankevych .
Místo: TJ Sokol Sýkořice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brejník Aleš - Strouhal Jiří, Švácha Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.