Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým FK Darkovičky B klopýtl a o postupujícím z této ligy je jasno!


Branky


2

 

Trenér hostů pan Večerek nikdy za svou kariéru nevyhrál v Bělé a bohužel pro něj a tým z Darkoviček ani tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první skórovali hosté!

 

V první půli a to hned ve 12. minutě skórovali hosté, ale domácí odpověděli téměř ihned.Domácí využívali pravou stranu hřiště, přes kterou často vedli i akce a využili tuto stranu dvakrát ke skórování.

Ve druhé půli se nebylo moc na co dívat!

 

Ve druhé půli hosté změnili vše od základu a hlavně styl hry a také trenér hostů, prohodil stopera se středním záložníkem, ale problém hostů byl v osobních soubojích, hra hostů se ve druhé půli zlepšila, ale i tak se změnil výsledek jen kosmeticky a to na konečný stav 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Pan Papšík trenér domácích: “Za první půli bych pochválil celý klub, ale ten druhý poločas, na ten se nedalo dívat, byla to taková nakopávaná, divím se, že ještě diváci zůstali na stadionu, druhá půle se nám nevyvedla, ale asi bych vyzvidhl našeho středního záložníka Jiřího Klíště, který na tomto postu hrál asi nejlépe z našeho mužstva. I když o nic nejde v posledním kole, my jedeme do Hněvošic vyhrát, my jdeme do každého zápasu s tím, že chceme vyhrát. "

FK Darkovičky B
Pan Večerek trenér hostů: “První věc, kterou bych zmínil byl katastrofální terén, nevím kdy bylo zavlaženo hřiště naposledy, ale když v hlíně vidíte praskliny a je vysušené a tvrdé jak beton, ale to je standart v Bělé a když už domácí řekli, že hřiště je opravdu tvrdé, tak není co dodat, domácí jsou na tento terén zvyklí a pro nás to bylo těžší.Musím ale říct, že se nechceme vymlouvat na terén, přeci jen bylo to pro oba týmy stejné a kdysi se hrálo na škváře, nechci se na terén vymlouvat.”



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - P. Kamrád [-] , D. David [-] , J. Pekárek [-] , J. Klíšť [-] , J. David [-] , J. Richter [-] , H. Gvoždík [-] , M. Papšík [-] , J. Boček [-] , P. Vybrančík [-]

FK Darkovičky B
Š. Kudla [-] - P. Adamčík [-] , D. Strachota [-] , J. Kaniok [-] , P. Kabisch [-] , K. Santer [-] , J. Hanus [-] , V. Mikula [-] , M. Duda [-] , D. Schebestik [-] , A. Zlotý [-]

ŽK: 25. V. Krištof , 70. P. Kamrád , 83. J. Boček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - VYBRANČÍK Rostislav (N), KUDLA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jaromír Fešar

Expert: Jan Večerek trenéer FK Darkovičky B
Tip experta: výhra hostů

"Nemůžu jinak než tipovat naše vítězství, pro které uděláme vše, ale víme, že v Bělé je to vždy těžké, domácí jsou na těžký terén zvyklí a navíc mají schpné hráče."