J. David 18.
M. Papšík 90. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice jsou spokojeny i s remízou!


Branky


18. J. David , 90. M. Papšík (p.) - 27. J. Galdia , 79. Z. Šmalec
2

S remízou jsou Kozmice spokojeny a není divu, když mají zápas k dobru, mají opravdu vše ve svých rukou nebo klopítnou? Domácí jsou také s remízou spokojení. Doporučuji sledovat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté inkasovali jako první!

 V prvním poločase inkasovaly Kozmice jako první, ale díky kombinační hře Kozmic, vyrovnali skóre na 1:1 a tímto výsledkem také první poločas skončil. 

Penalta na zavěr rozhodla!

Ve druhém poločase si ihned vytvořili Kozmice několik šancí, ale nepodařilo se je proměnit. v 79. minutě Kozmice z protiútoku vybojovali rohový kop, který byl uspěšný a Kozmice tedy vedli 2:1.Po proměněné penaltě zápas skončil, tudíž výsledkem 2:2.

 

Penalta v poslední minutě utkání!

V poslední minutě záložník týmu Kozmic zabránil v pohybu útočícímu hráči a byla písknutá penalta. Jak trenér domácího týmu, tak trenér hostů se shodli, že penalta byla oprávněně písknuta.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Trenér - Martin Papšík: "Vzhledem k průběhu zápasu jsme také s remízou spokojení, Kozmice hráli výborně a doufám, že oni postoupí. Ti dva noví hráči v záloze hráli výborně ,vlastně celé jejich mužstvo. Také jsme hráli dobře a musím říct, že ani my ani Kozmice si nezasloužili prohrát, byl to opravdu remízový zápas. Náš tým podal výborný výkon v obou poločasech, hráli jsme jako tým.

TJ Sokol Kozmice B
Trenér pan Kozák: “Řekl bych že v prvním poločase jsme byli lepší a aktivnější na balónu, sice jsme dostali první gól, ale naší snahu jsme potvrdili kombinanční hrou díky které jsme vyrovnali na 1:1. Šli jsme do druhého poločasu s tím, že chceme utkání vyhrát.”



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - D. Kubina [-] , P. Joško [-] , J. Klíšť [-] , J. David [-] , P. Kamrád [-] , M. Papšík [-] , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] , H. Gvoždík [-] , J. Boček [-]

TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - T. Teska [-] , M. Daněk [-] , J. Kolondra [-] , D. Rončka [-] , T. Gai [-] , J. Galdia [-] , D. Hruška [-] , J. Mlýnek [-] , Z. Šmalec [-] , J. Holeček [-]

ŽK: 29. D. Kubina , 73. P. Vybrančík - 90. J. Kolondra .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - VYBRANČÍK Rostislav (N), BIALAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích