1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza, zní z obou mužstev!


Branky


2

Trenér hostů a domácích se shodují, že remíza byla spravedlivá, oba také se shodli, že první poločas patřil domácím a druhý poločas naopak hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se nedařilo.

První půle byla v režií domácích a hosté? “My jako Hosté jsme první poločas nehráli vůbec dobře” uvádí trenér hostů pan Martin Müller. Díky velké bojovnosti domácích skončila první půle 1:0.

Druhý poločas v režií hostů

 

Ve druhé polovině nastřelili domácí tyčku a poté břevno a pár minut před koncem se hostům podařilo vyrovnat na konečných 1:1. Oba trenéři se shodli jednostranně, že první poločas patřil domácím a druhý zase hostům.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hněvošice
Trenér Hněvošic pan Martin Müller: “Když shrnu první a druhý poločas, remíza je zasloužená, jelikož první poločas byli lepší domácí a druhý poločase zase my. Druhý poločas jsme hráli jako tým, takže jsem spokojen s druhým poločasem.”



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Sněhota [-] , M. Krupa [-] - D. Gryz [-] , O. Koudelný [-] - J. Vitásek [-] , P. Štefek [-] , L. Červený [-] , R. Vitásek [-] , L. Staňo [-] , L. Drahorád [-]

TJ Sokol Hněvošice
O. Strzibný [-] - Š. Čirž [-] , R. Buchta [-] , R. Wagner [-] , R. Buchta [-] , I. Hofer [-] , M. Steuer [-] , K. Jaroš [-] , R. Ševior [-] , D. Kašný [-] , D. Vavřinčík [-]

ŽK: 89. R. Buchta .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - ADAMČÍK Patrik (N), HANUS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů