Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas skončil remízou


Branky


9

Benešov vedl o dvě branky. Litultovice rychle srovnaly. Benenšov se opět ujal vedení, reakce Litultovic byla opět okamžitá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Zajímavý zápas přinesl sobouj mezi domácím Dolním Benešovem a hostujícími Litultovicemi. Hosté byli lepším týmem na míči, více šancí si ale vypracovala domácí ekipa. Vedení se ujala domácí družina po dvanácti minutách, když Bartoš vybojoval míč a z dvaceti metrů ho poslal nezadržitelně do sítě – 1:0. Za pět minut pak dlouhý nákop prodloužil Štefek na Stříbného, který zleva prostřelil brankáře Böhma – 2:0. Ve 27. minutě obešel Stříbný dva hráče, ale jeho střela na zadní tyčku jen těsně minula hostující branku. Deset minut před pauzou uvolnil Pavlíček ve středu hřiště Bartoše, který kolmici našel Drápala, který se uvolnil přes obránce a nechytatelně propálil Martina Večerka přesně k tyči – 2:1. Za tři minuty si Doležel přiťukl míč s Tenglerem, který se uvolnil na půlce Bartoše, který z hranice šestnáctky poslal míč k tyčce – 2:2.

Oba soupeři dali po jedné brance

Deset minut po pauze pak odcentroval míč do ohně Janík a na zadní tyči Stříbný umístil míč do sítě – 3:2.  Hned za tři minuty posunul Štavík míč na Fialu, který ho z první posnul Džemlovi, který v šestnáctce obhodil mazácky brankáře Martina Večerka – 3:3. V 68. minutě se kapitán Štefek zleva dostalm přes obránce a trefil brankáře Böhma. Za tři minuty se opět dostal před brankáře Štefek, ale střelou na zadní tyč minul branku jen o centimetry. Za Litultovice mohl rozhodnout střelou z dálky Drápal, ale míč do sítě nedostal. V poslední minutě zahrával standardu Spruch, na zadní tčce Janík trefil tyčku, a dorážka Štefek taky do tyčky. Zápas dospěl k remíze.

 

Dolní Benešov příští kolo jede do Budišovic. Litultovice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Chtěl bych dnes poděkovat kluků, protože jsme měli problém se sejít. Museli jsme hrát jak s hráči 40+, tak i s dorosteci. Všichni to dnes odmakali naplno, a všechny bych chtěl pochválit. Hosté asi byli více na balonu, ale my jsme měli více gólovek. Škoda pěti minut v prvním poločase, kdy dali hosté dvě branky, a pak škoda, že hned vyrovnali na 3:3. Bod dnes beru jako ztrátu, i když se zápas musel divákům líbit.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Dnes musím pochválit všechny kluky, kteří na zápase byli. I ty, kteří nehráli. Po sérii nešťastných utkání jsme (sice stále s velkou marodkou) konečně zase hráli pěkný fotbal a dali tři krásné branky. Po včerejších velkých klubových oslavách už bohužel nezbyly síly na rozhodující čtvrtou branku. Díky, kluci!



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Večerek [-] - M. Janík [-] , D. Štefek [-] , J. Vitásek [-] (71. M. Drastík [-] ) , F. Glogar [-] (81. A. Moravec [-] ) , M. Juchelka [-] , L. Stříbný [-] , M. Gross [-] , J. Halfar [-] , M. Spruch [-] , J. Reichel [-] (70. T. Král [-] )

TJ Sokol Litultovice
- O. Doležel [-] , L. Včelka [-] (34. J. Pavlíček [-] ) , P. Fiala [-] , Š. Šťavík [-] (80. S. Obrusník [-] ) - A. Džemla [-] , M. Hopp [-] , T. Steuer [-] (67. O. Adamčík [-] ) - D. Böhm [-] , M. Drápal [-] - J. Tengler [-] , T. Bartoš [-]

ŽK: 65. M. Janík - 81. S. Obrusník .
Hráči zápasu: J. Vitásek , M. Gross - P. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - HLADÍK Miroslav, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra hostů

Sice Litultovice doma teď nečekaně prohrály, ale věřím že kvalitu mají dostatečnou, aby v nevyzpitatelném Benešově vyhrály.