Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:30

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchelná rozstřílela Březovou


Branky


9

Chuchelná po prvním poločase vedla o dvě branky. Ve druhém poločase pak soupeř po brance na 5:1 odpadl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuchelná vedla o dvě branky

Chuchelná přivítala mužstvo z Březové. Hned po úvodní rozehrávce se balon dostal k Hradilovi, který střelou zpoza šestnáctky zamířil přímo k tyči – 1:0. V deváté minutě pak nedokázala Březová několikrát odkopnout domácí roh a Steffek pak nekompromisně poslal míč do brány – 2:0. Další dvě tutovky si vypracoval domácí Gargoš, ale ani jednou neuspěl. Po dvacáté minutě se hra začala vyrovnávat, a Březová mohla několikrát snížit skóre. Nejdříve Řehulka střílel vedle branky. Po narážečce s Tomášem Křenkem vychytal Budu brankář Náhlík. Po rohovém kopu se balon odrazil k Tomáši Křenkovi, ale jeho pokus vyškrábl Náhlík na roh. Pak si na Náhlíkovi opět vylámal zuby Tomáš Křenek. Do kabin tak šla domácí družina za dvoubrankového náskoku. 

Chuchelná skóre navýšila

Osm minut po přestávce se po akci na jeden dotek dostal balon ke Gargošovi, který prostřelil brankáře – 3:0. Březová mohla snížit, ale Tomáš Křenek nepokořil Náhlíka. V 65. minutě nedokázali hosté odkopnout míč do bezpečí a z jedenácti metrů placírkou poslal míč do sítě Rolný – 4:0. Další šance domácích měl Halfar se Steffkem. Březová snížila po úniku Tomáše Křenka, který zamířil přesně pod břevno – 4:1. Čtvrthodinu před koncem pak Halfar polohlavičkou sklepl míč na Hradila, který byl nekompromisní – 5:1. V 79. minutě se pak dostal míč na hranici vápna k Hradilovi, který technickou střelou nedal brankáři Hromadovi šanci – 6:1. Poslední branku vstřelil po propadnutém centru opět Hradil, který dopravil míč do sítě – 7:1.

 

Chuchelná jede příští zápas do Stěbořic. Březová bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Soupeř nechytil úvod zápasu a do deseti minut jsme vedli o dvě branky. Pak ještě zahodil dvě šance Gargoš. Po dvacáté minutě se to vyrovnalo a my díky Náhlíkovi, který chytil tři šance vedení udrželi. Vyšel nm pak i nástup do druhého poločasu, soupeř pak po brance na 5:1 přestal hrát.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Hned z první střely nám dali branku a pak hned ještě jednu. Pak jsme si do poločasu vypracovali asi čtyři šance, ale vychytal nás jejich brankář. Ve druhém poločase jsme přeskupili řady, ale dostali jsme třetího, čtvtrtého a bylo po nás. Bohužel domácí dali snad ze všeho branku, my jsme šance nedali. Hodně nám chyběli krajní obránci.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , D. Stefek [-] , J. Koňařík [-] - J. Gargoš [-] , F. Kocián [-] , M. Barát [-] , M. Komárek [-] , D. Honěk [-] (46. J. Halfar [-] ) - J. Hradil [-] - P. Rybenský [-] (50. B. Rolný [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - Š. Buda [-] , P. Křenek [-] , T. Pecka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , M. Faika [-] , J. Šuhajík [-] (70. J. Urbánek [-] )

ŽK: 40. J. Koňařík - 29. P. Křenek .
Hráči zápasu: M. Komárek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PRASEK Beno, LEJNAR Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: remíza

Chuchelná pravděpodobně zažije druhý pád za sebou, a proto nálada asi nebude ideální. Očekávám dělbu bodů.

Tip: výhra domácích