0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 10:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice zlomily zápas až v poslední desetiminutovce


Branky


9

Po bezbrankovém poločase, dali hosté dvě branky v samém závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Dolní Životice přivítaly ve svém tradičním nedělním čase mužstvo ze Žimrovic. Na hřišti se hrála vyrovnaná partie s šancemi na obou stranách. Už ve druhé minutě odcentroval z pravé strany Hrbáč, ale jeho centr nedokázali na zadní tyči dopravit do sítě ani David Hertel a ani Fajkus. Za dvě minuty se uvolnil po lajně Borunský, který na nahrávkou pod sebe našel Hanáka, jenž pálil vedle branky. V 6. minutě se dostal k zakončení Borunský, ale netrefil bránu. Za tři minuty vystřelil domácí Hanák mimo tři tyče. Ve 24. minutě po centru Pumra slabě hlavičkoval před Šehovičem Honka. Hosté pak v závěru poločasu hrozili z rohových kopů. Z jednoho Fajkus našel na jedenácti metrech Hoppa, jehož hlavičku vyrazil Kramný. Další roh Jakuba Černého lízl domácí kapitán Dušek tak, že KRamný musel vytlačit míč mimo branku.

Žimrovice rozhodly

Ve druhém poločase se hosté více zatáhli a soustředili se na obranu. Domácí hnhed v úvodu druhém půle vystřelili slabě Honkou, jehož pokus Šehovič vychytal. Za dvě minuty se ocitl v šanci Hanák, ale netrefil cílené zařízení. V 52. minutě pak utekl Jiří Tengler, ale Šehovič byl proti jeho střele opět na místě. Domácí pak hrozili hlavně ze standardek a rohových kopů Žimrovice zase měly pološance, ve kterých se objevil David Hertel. Klíčový okamžik zápasu přišel deset minut před koncem, když si hostující Jakub Černý udělal obránce a druhému pláchl a dokázal pak prostřelit brankáře Kramného – 0:1. V 89. minutě mohl vyrovnat Borunský, ale ze šestnáctky těsně přestřelil branku. V závěru zápasu, kdy už se vydal na rohový kop i domácí brankář Kramný, se míč odrazil k Paláčkovi, který ho po levé straně vyvezl a na šestnáctce našel Davida Hertela, který v pohodě dopravil balon do prázdné brány – 0:2.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Budišova. Žimrovice budou hostit Štítinu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Myslím si, že to byl vyrovnaný zápas s velmi dobrou úrovni. Vyhrálo šťastnější mužstvo.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Zápas to byl vyrovnaný na obě strany. My jsme měli šance, domácí měli šance. U nás rozhodl Jakub Černý brankou deset minut před koncem Druhá branka už byla do prázdné brány.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Vlček [-] (51. S. Krajčír [-] ) , J. Leifert [-] (52. D. Vícha [-] ) , M. Tengler [-] , J. Borunský [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , A. Honka [-] (90. V. Palyza [-] ) , M. Procházka [-] (38. J. Tengler [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , D. Hertel [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] (73. A. Dušek [-] ) , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (90. M. Strouhal [-] ) , O. Černý [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 60. A. Honka , 79. M. Hanák - 60. R. Hrbáč , 79. J. Černý , 89. J. Hertel .
Hráči zápasu: M. Hanák , M. Tengler - J. Černý .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: VRBA Martin - HLADÍK Miroslav, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra hostů

Životice mají docela dobré výsledky, ale věřím, že tam vyhrajeme a odvezeme si 3 body.

Tip: výhra hostů