5:1
(4:0)
47. T. Šupák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina rozhodla o výhře už v prvním poločase


Branky


16. O. Kurka , 24. M. Vitásek , 42. M. Vitásek , 44. M. Vitásek , 89. L. Bartusek - 47. T. Šupák (p.)
9

Štítina vedla po prvním poločase o čtyři branky. Ve druhém už náskok udržela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o čtyři branky

Štítina na svém trávníku přivítala mužstvo z Jakartovic. První poločas patřil zcela domácí družině, která nedovolila hostům se dostat do žádné šance a navíc sama vstřelila čtyři branky. Po čtvrthodině hry utekl po levé straně Kunczik, který poslal balon do vápna, kam vletěl mladík Kurka, který nedal brankáři Křížovi žádnou šanci – 1:0. Za osm minut odcentroval míč do ohně aktivní Sakmar, kde nechytatelně trkl míč do brány hlavou Marek Vitásek – 2:0. Ve 42. minutě přistál centr Trušiny opět na hlavě Marka Vitáska, který si už věděl rady – 3:0. Těsně před pauzou pak opět centr Sakmar skončil na hlavě Marka Vitáska, který do třetice všeho dobrého umístil míč do hostující sítě a zkompletoval tak svůj čistý hattrick – 4:0. To navíc ještě domácí zazdili šance Sakmarem a Gattnarem.

Oba soupeři dali po jedné brance

Do druhého poločasu nenastoupil stoper Majewski, kterého na jeho místě nahradil Marek Vitásek. Navíc pak ještě odstoupil v průběhu hry Sakmar a domácí fotbalisté se začali soustředit na defenzivu a aktivitu přenechali Jakartovicím. Jakartovice se poprvé dostaly ke slovu až po přestávce, když byl v pokutovém území faulován Kurkou Hlaváč a nařízenou penaltu s přehledem proměnil zkušený Šupák – 4:1. Další hostujcí šanci měl po nahrávce Poštulky Šupák, ale tentokrát na brankáře Martina Vitáska nevyzrál. Další ohrožení domácí branky byla střela Poštulky. Domácí se po celý druhý poločas soustředili na brejky a vyšel jim až ten dvě minuty před koncem, který zakončil Bartusek střelou k levé tyči - 5:1.

 

Štítina jede příští kolo do Žimrovic. Jakartovice budou hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): První poločas byl jednoznačně v naši režii, a klidně jsme mohli dát i více branek. Ve druhém poločase musel jít z trávníku Majewski a Sakmar. Navíc bracha šel hrát na stopera, a my jsme hráli spíše defenzivně a soustředili se na udržení výsledku. Soupeř měl platonický tlak, ale do ničeho extra se nedostal.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Je to pořád stejná písnička. Dostáváme strašně trapné góly, po našich stupidních chybách. První poločas byl z naší strany úplný děs a hrůza. Ve druhém už to bylo lepší, ale stáhnout velký náskok to už bylo nad naše síly. Oceňují Radima Holuba, který nehrál čtyři roky, a navíc je po operaci kyčlě, že nastoupil aspoň na poločas, protože nám dost hráčů chybělo. Jedeme dál a bojujeme dál.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - V. Trušina [-] , O. Kurka [-] , M. Vitásek [-] , V. Tomáško [-] , T. Těžký [-] , J. Majewski [-] (46. L. Bartusek [-] ) , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , M. Sakmar [-] (57. D. Prokeš [-] ) , J. Gattnar [-]

FK Jakartovice
D. Kříž [-] - M. Štencek [-] , J. Hlaváč [-] , J. Šťastný [-] , P. Anděl [-] , M. Poštulka [-] , T. Šupák [-] , M. Pluschke [-] (69. R. Holub [-] ) , R. Bandy [-] , P. Bosák [-] (58. P. Němec [-] ) , L. Bartoš [-]

Hráči zápasu: M. Sakmar , M. Vitásek .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: PAVELEK Karel - SEDLÁČEK Adam, LACEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra domácích

Jakartovice dostaly minule kolo docela nářez doma, a toto kolo to bude podobné. Štítina si to doma pohlídá.

Tip: výhra domácích