6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišovicím podruhé v řadě zazpíval kanár, tentokrát proti Těškovicím


Branky


11. T. Rek , 40. O. Strojil , 58. V. Krayzel , 80. V. Krayzel , 87. P. Kupka , 88. D. Krayzel
9

Těškovice po poločase vedly o dvě bran.y Ve druhé části své vedení navýšily ještě o další čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o dvě branky

Těškovice v sobotním záapse přivítaly mužstvo z Budišovic. Utkání začali aktivněji domácí, a už ve 2. minutě zakončil odražený míč z šestnáctky hostů tvrdou střelou k levé tyči Jan Šenk, ale gólman Plohák byl na místě. Za sedm minut skončila křižná střela Kupky těsně vedle pravé tyče hostů. V 10. minutě vysunul Vladimír Šenk po pravé straně zabíhajícího Reka, který pak vybídl zpětnou přihrávkou k zakončení Vavrečku, ale jeho křižná třela skončila opět mimo tyče hostů. V 11. minutě vysunul Vladimír Šenk vpravo nabíhajícího Vavrečku, který zpětnou nahrávkou našel Reka, který střelou kolem obránce prostřelil gólmana Ploháka - 1:0. V 17. minutě mířil střílený centr Illíka na nabíhajícího Viléma Krayzla, ale gólman Plohák včas zasáhl. Po centru Reka ve 22. minutě z pravé strany se dostal k odraženému míči Jan Šenk, ale jeho bombu z šestnáctky gólman bravurně vyrazil. Ve 25. minutě vyrazil roh hostů brankář Krčmář do bezpečí. Ve 30. minutě zakončili hosté centr z levé strany hlavičkou Večerka mimo domácí branku. Ve 33. minutě dlouhý aut domácích do šestnáctky vyhlavičkovali hosté před volného Jana Šenka, ale jeho střela skončila nad brankou. Ve 35. minutě si Rek na pravé straně narazil míč Vavrečkou, pak zatáhl míč do šestnáctky, ale jeho tutovku gólman vyrazil na roh. Ve 40. minutě zvýšili domácí vedení, když po tvrdá střela Strojila z hranice šestnáctky za pomocí lehké teče končí u levé tyčky hostů - 2:0. V závěru poločasu se dostali do brejku hosté, ale střelu Zimy ze šestnáctky Krčmář chytil.

Těškovice vedení navýšily

Ve 46. minutě vysunul Jan Šenk zabíhajícího Vladimíra Šenka, ale jeho křižná střela z pravé strany brankou neskončila. Ve 47. minutě se pohotově otočil s míčem na šestnáctce Kupka, ale jeho střela skončila vedle branky. Další šanci Petra Kupky po autovém vhazování gólman Ploháka vykryl. V 50. minutě vybojoval Daniel Krayzel míč, vysunul Kupku, ale jeho následná střela byla sražena na roh. Ten rozehrál Vladimír Šenk přetaženým centrem na Illíka, ale jeho hlavička skončila nad brankou. V 53. minutě zatáhl míč po pravé straně Rek, přihrávkou do středu našel nabíhajícího Vladimíra Šenka, ale jeho střelu pod břevno gólman vyrazil. V 56. minutě po ose  Rek – Vladimír Šenk – Daniel Krayzel, zakončil posledně jmenovaný střelou ze slabší levačky, kterou gólman nadvakrát vykryl. V 58. minutě si narazil Solnický míč s Kupkou, míč pak doputoval v šestnáctce před volného Viléma Krayzla, který pohotově zvýšil na 3:0. V 62. minutě skončil přetažený centr na Illíka jeho střelou nad branku a následná křižná střela Daniella Krayzla z pravé strany o minutu později skončila těsně vedle levé tyčky. V 66. minutě si na rohový kop Vladimíra Šenka naběhnul Daniel Krayzel, ale jeho hlavička mířila nad branku. V 76. minutě si vytvořili hosté závar v šestnáctce, ale jejich následnou dorážku brankář Krčmář chytil. V 77. minutě vysunul Strojil vpravo zabíhajícího Jakuba Krayzla, ale jeho střela z úhlu skončila mimo tyče hostů. V 78. minutě byla střela Strojila z hranice šestnáctky sražena na roh. V 80. minutě skončil průnik Jakuba Krayzla po pravé straně stříleným centrem do malého vápna, kde se nejlépe zorientoval jeho brácha Vilém a dorážkou nedal brankáři Plohákovi šanci - 4:0. V 87. minutě narýsoval Jan Šenk kolmici pro Kupku, který zatáhl míč do šestnáctky a prostřelil gólmana - 5:0. Hned vzápětí se dostal za obranu hostů po ideální uličce z kopačky Jana Šenka nabíhající Strojil, ale jeho tutovka skončila nastřelením gólmana Ploháka. Míč se však odrazil před dobíhajícího Daniela Krayzla, který pohotově umístil balon do sítě - 6:0.

 

Těškovice jedou v dalším kole do Březové. Budišovice budou hostit Dolní Benešov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po celé utkání jsme měli herní převahu a systematicky jsme si vytvářeli brankové šance. Většinu z nich se nám nakonec podařilo proměnit a zaslouženě tak zvítězit

TJ Sokol Budišovice
Jaromí Zima st. (trenér): To samé jako minulý týden v bleděmodrém. Podali jsme hodně špatný výkon. Za ceký zápas jsme vystřelili jen jednou na branku. JInak jsme nebyli vůbec nebezpeční.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - V. Vavrečka [-] (46. J. Krayzel [-] ) , T. Rek [-] , D. Illík [-] , J. Solnický [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] (89. . Sochorek [-] ) , D. Krayzel [-] , J. Šenk [-] , V. Krayzel [-]

TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - A. Mikovský [-] , T. Znášik [-] (46. P. Hudeček [-] ) , J. Ondra [-] , J. Trojek [-] (34. P. Kolár [-] ) , R. Kubánek [-] - J. Kotala [-] , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] - T. Znášik [-] (63. Š. Kratochvíl [-] ) , J. Zima [-]

ŽK: 16. O. Gelnar , 87. J. Ondra .
Hráči zápasu: V. Krayzel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - KOPPERBERG Michal, LAZECKÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra domácích

Budišovice už jsou jistým sestupujícím, navíc na malé umělce v Těškovicích se hraje špatně. Domácí vyhrají vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích