Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice zaslouženě vyhrály v Litultovicích


Branky


12

Těškovice po poločase vedly o jednu branku. Ve druhém pak třemi góly vedení navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Litultovice přivítaly na svém hřišti Těškovice. Domácí začali jak z partesu, když se Džemla vyměnil míč s Lebedou, který nahrl před vápno Tesaříkovi, ketrý posunul do vápna Drápalovi, který z první zakončil nekompromisně do sítě - 1:0. V 6. minutě zahrozili opět domácí, když jejich další akce po levé straně skončila pohotovou otočkou Adamčíka ve vápně a střelou, kterou Lazecký vykryl. V 19. minutě vybojoval Juchelka míč, který přistrčil Danielovi Krayzlovi a ten následně vysunul zabíhajícího Matěje Krayzla, který podél vybíhajícího gólmana vybídl volného Dalibora Illíka k vyrovnání do prázdné branky - 1:1. Za pět zaběhnul domácí Drápal ideálně po pravé straně za hostující obranu, ale sám před brankou jí přestřellil. Ve 25. minutě vysunul Kupka po levé straně Matěje Krayzla, který sice udělal kličku vybíhajícímu gólmanovi Toporčákovi, ale z úhlu nastřelil jen boční síť. Ve 26. minutě se dostal Matěj Krayzel opět za obranu domácích, ale v koncovce mu míč v šestnáctce uskočil. Ve 33. minutě srazil domácí v souboji Juchelkou míč na vlastní polovinu, toho využil Solnický, který přesprintoval domácího stopera, kličkou se vyhnul vybíhajícímu gólmanovi Toporčákovi a poslal míč do prázdné branky - 1:2. Ve 34. minutě se dostal po ideálním pasu za obranu do jasné gólovky Illík, ale vybíhající gólman jeho šanci srazil na roh. Ve 38. minutě vysunul Vladimír Šenk Ondru Strojila po levé straně, který se v situaci sám na gólmana nemýlil – 1:3. Ve 42. minutě ze středu hřiště posunul Tesařík dopředu Drápala, který narazil Lebedovi, který se uvolnil, a z pěta třiceti metrů poslal míč nekompromisně do šibenice -  2:3.

Těškovice vedení navýšily

Ve druhém poločase už na trávníku dominovaly Těškovice. Ve 49. minutě skončil centr Daniela Kryzla do šestnáctky domácích sražením na roh. Následný střílený centr pak proletěl obranou domácích a odražený míč pak dorážel Vladimír Šenk vedle branky. V 52. minutě vybojoval míč na levé straně hřiště Matěj Krayzel, zpětná přihrávka pak putovala na kopačku Kupky, ale jeho křižná střela těsně minula levou tyčku domácí branky. V 58. minutě rozehrál Vladimír Šenk nařízený přímý kop pohotovým dloubákem za obranu domácích, kde se zkušeně prosadil nabíhající Solnický, který s přehledem zvyšil skóre na 2:4. V 64. minutě se dostal do brejku na pravé straně Matěj Krayzel, zasekl si míč na svoji levou nohu, ale jeho slabá střela pak skončila v náručí gólmana Toporčáka. V 69. minutě si na pravé straně narazil míč Illík s Rekem, ale následná střela Illíka skončila jen na boční síti domácích. Za dvě minuty si na přetažený rohový kop Vladimíra Šenka naběhnul nekrytý Illík a pohotovou placírkou za pomoci teče domácích poslal balon do sítě - 2:5. V 72. minutě se osmělili domácí střelou Drápala nad hostující branku. V 74. minutě poslal střídající Černý ideálně míč na Matěje Krayzla, který zakončil svoje sólo na gólmana umístěnou střelo k tyči - 2:6. Další sólo Matěje Krayzla skončilo kličkou gólmanovi Toporčákovi a střelou jen do boční sítě. V závěru utkání vybídl střídající Vilém Krayzel přihrávkou podél vybíhajícího gólmana ke skórování Černého, který ale v jasné tutovce přestřelil prázdnou branku domácích.

 

Litultovice jedou příští kolo do Dolního Benešova. Těškovice budou hostit Budišovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Už po utkání v Chuchelné jsme nevěděli, kdo z torza zdravých bude dnes hrát. V takové situaci jsme dnes nastoupili s dorostenci, kteří měli v nohách páteční dohrávku a své NEDĚLNÍ utkání. Je jen zázrak, že jsme dohráli v devíti a z únavy se nezranilo více hráčů. Více není třeba nic dodávat, snad jen pogratulovat soupeři k jasné a férové výhře.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Utkání jsme začali chybou v obraně a inkasovaným gólem již v první minutě. Postupem času se však naše mužstvo velké hrací ploše zorientovalo a díky kolektivní kombinační hře začalo domácí přehrávat. Výsledkem je tenisový výsledek a cenný zisk zasloužených tří bodů



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - O. Doležel [-] (38. L. Včelka [-] ) , T. Veselý [-] (40. S. Konečný [-] ) , P. Fiala [-] , Š. Šťavík [-] - A. Džemla [-] (66. M. Bělaška [-] ) , T. Steuer [-] (66. J. Válek [-] ) , J. Tesařík [-] (46. M. Hopp [-] ) , O. Adamčík [-] , D. Lebeda [-] - M. Drápal [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Juchelka [-] (46. V. Binar [-] ) , M. Krayzel [-] (78. V. Krayzel [-] ) , O. Strojil [-] (78. J. Krayzel [-] ) , D. Illík [-] , J. Šenk [-] (66. D. Černý [-] ) , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-]

ŽK: 60. Š. Šťavík .
Hráči zápasu: J. Solnický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENNIG Antonín - VINCKER Tomáš, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Borunský
Tip experta: výhra domácích

Litultovice se v jarní části dostaly do výsledkové krize, z poslední čtyř zápasů naplno bodovaly jen jednou, což pohřbívá jejich šance na první místo. Těškovice dokážou potrápit i ty nejlepší celky v soutěži, avšak primárně na domácím hřišti, ve venkovních zápasech jsou poloviční, což se opět ukáže i v Litultovicích, které se dostanou zpět na vítěznou vlnu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích