0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradil čtyřmi góly sestřelil Budišovice


Branky


27. D. Stefek , 30. J. Hradil , 43. J. Hradil , 45. J. Hradil , 53. M. Barát , 66. J. Hradil
12

Chuchelná po poločase vedla o čtyři branky. Ve druhém svůj náskok ještě navýšila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuchelná vedla o čtyři branky

Budišovice na svém trávníku přivítalo v neděli mužstvo z Chuchelné. Úvodních dvacet minut to nevypadalo, že by měli domácí fotbalisté obdržet takový debakl. Dokonce si domácí připravili dvě velké šance. V první se objevil Zima mladší, ale neuspěl. Ve druhé pak Večerek, který ale taky nedostal balon do sítě. Chuchelná se gólově prosadila po dvaceti sedmi minutách, když po rohovém kopu Šrámka zametl míč do sítě hlavou Steffek – 0:1. To domácí nalomilo a začali dělat chyby v obraně, čehož hosté využili k dalším třem brankám do poločasu. Za tři minuty dostal míč do prostoru Hradil a zkušeně kolem brankáře Ploháka poslal balon do sítě – 0:2. Dvě minuty před poločasem si Hradil akci zopakoval a výsledkem byl třetí gól za zády Ploháka – 0:3. V samém závěru prvního poločasu opět utekl domácí obraně rychlonohý Hradil, který uzavřel tvrdou střelou do sítě svůj hattrick – 0:4.

Chuchelná výhru navýšila

I začátek druhé půle patřil hostům. Hned osm minut po startu druhého poločasu vystřelil zpoza šestnáctky tvrdě Marek Barát a míč se zatřepetal až v síti – 0:5. Tečku za utkáním udělal v 66. minutě z rychlého brejku Hradil, který počtvrté v zápase pokořil Ploháka – 0:6. Domácí se pak začali tlačit dopředu ve snaze vsítit aspoň čestný úspěch a hostům se tak otevíral prostor pro rychlé brejky. Dvakrát se v nich ocitl Gargoš, jednou Hradil s Rolným. Ani v jednom případě se však už skóre zápasu nepohlo.

 

Budišovice jedou příští kolo do Těškovic. Chuchelná bude hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Dostali jsme šest branek, z toho čtyři od jednoho hráče, který naší obraně dělal velké starosti. V úvodní dvacetiminitovce jsme měli dvě šance, ty jsme nedali a pak jsme dostali branku ze standardky a už se to začalo sypat. Musíme vydržet ještě tři zápasy. Dali jsme se na vojnu a musíme bojovat, Jsem rád, že jsme se apoň sešli v hojném počtu.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Herně to taková divočina nebyla. Souoeř ale nedokázal pokrýt našeho útočníka, který jim dal čtyři branky a rouhodl o osudu zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - P. Kolár [-] , T. Znášik [-] (46. A. Mikovský [-] ) , D. Carbol [-] (65. J. Trojek [-] ) , J. Ondra [-] (65. Š. Kratochvíl [-] ) , R. Kubánek [-] - J. Kotala [-] , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] - T. Znášik [-] (46. D. Lupinski [-] ) , J. Zima [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - J. Koňařík [-] (60. B. Rolný [-] ) , D. Stefek [-] , P. Šrámek [-] - M. Komárek [-] , M. Barát [-] , J. Gargoš [-] - J. Hradil [-] , F. Kocián [-] , P. Rybenský [-] , D. Honěk [-] (53. J. Halfar [-] )

ŽK: 63. P. Kolár - 17. J. Koňařík , 34. J. Gargoš .
Hráči zápasu: J. Hradil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - PINČEK Milan, HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Bez Danka Fojtíka to je v posledních zápasech opravdu vidět ale myslím že Chuchelná vybojuje výhru.

Tomáš Holata

Expert: Jan Borunský
Tip experta: výhra hostů

Chuchelná v minulém kole překvapivě vydolovala bod proti Litultovicím, což by je mohlo povzbudit do zbývajících kol. V tomto kole navíc zajíždějí na hřiště posledních Budišovic, kde očekávám, že získají všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů