Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice po oslavě dokázaly porazit Dolní Benešov


12

Domácí po poločase vedli o jednu branku. Ve druhém poločase vedení ještě navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Ve svém dalším zápase přívítaly Vávrovice netradičně v neděli mužstvo z Dolního Benešova. Hned po pár sekundách se rohový kop zleva dostal na pětku k Václavu Pchálkovi, který otevřel účet utkání – 1:0. Benešov vyrovnal po sedmnácti minutách, když Glogar pasem vyslal Góreckého, který mazácky dokázal přehodit brankáře Tesaře – 1:1. Za pět minut poslal Jan Lichovník míč na Štencela, který střelou do šibenice nedal brankáři Martinu Večerkovi žádnou šanci – 2:1. Benešov mohl vyrovnat ve 29. minurě, když po centru Stříbného zastříhal nůžkami Górecki, ale Tesař jeho pokus skvěle zlikvidoval. Pět minut před pauzou po centru Štencela zazdil tutovku Mrusek.

Vávrovice skóre navýšily

Začátek druhé půle začal lépe Beneošv. Ve 46. minutě si dvakrát vyměnili míč Górecki se Štefkem a prvně jmenovaný sám před Tesařem selhal. Hned za minutu si dvojice Górecki se Štefkem akci zopakovala, a střelu Štefka Tesař vyrazil před sebe a následný závar odvrátila domácí obrana na roh. V 52. minutě střela Jana Lichovníka zacinkala na tyčku. Za čtyři minuty pak mířila střela Mruska už do prázdné brány, ale hostující obrana míč v poslední chvíli odvrátila. Další branka padla až v 66. minutě, když po přiťuknutí Mruska zamířil do sítě Štencel – 3:1. Za pět minut utekl po lajně Štencel a prudkou střelou uzavřel svůj hattrick – 4:1. Hosté vykřesali jiskérku naděje za pár sekund, když Górecki obešel dva hráče a nahrávkou pod sebe namazal Svobodovi, který se nemýlil – 4:2. Čtvrthodinu před koncem si vzal míč Jakub Lichovník, který utekl obraně a hokejovým blafákem pokořil brankáře Martina Večerka – 5:2. V 85. minutě pak Mrusek posunul míč na Zygulu, ale ten těsně minul. Za tři minuty centr Daniela Kleina poslal jeho bratr Martin do břevna. Účet zápasu uzavřel v poslední minutě střelou podél brankáře Martina Večerka Chryczyk – 6:2.

 

Vávrovice příště budou hostit Budišov. Dolní Benešov přivítá Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Půlka mančaftu dneska slavila až do rána, takže jsem měl ze zápasu obavy. Soupeře jsme ale přehráli a zaslouženě jsme vyhráli.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): V kabině jsme si něco řekli, ahned v první minutě jsme inkasovali branku. Bohužel jsme pokyny neplnili ani potom. Ve druhém poločase jsme přeskupili řady a prvních patnáct minut jsme je zatlačili, ale po chybě jsme dostali na 3:1, a zápas se zlomil. Pak jsme sice ještě vykřesali naději na 4:2. Po chybě na 5:2 bylo po nás. Bohužel marodka v áčku je velká, a my jsme nemohli vystužit řady.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , O. Halátek [-] , J. Pchálek [-] , O. Levák [-] - J. Chryczyk [-] , T. Štencel [-] (76. M. Klein [-] ) , V. Pchálek [-] (80. M. Zygula [-] ) , J. Lichovník [-] - J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-] -

FC Dolní Benešov B
M. Večerek [-] - A. Górecki [-] , R. Husovský [-] , M. Drastík [-] (71. V. Glogar [-] ) , F. Glogar [-] , M. Svoboda [-] , L. Stříbný [-] , T. Král [-] (27. M. Gross [-] ) , J. Halfar [-] , D. Štefek [-] , J. Reichel [-]

ŽK: 7. M. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Štencel .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - MATULA Marek (N), KONEČNÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Borunský
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k tomu, že Dolní Benešov se na nás bodově dotáhnul, tak doufám, že Vávrovice v domácím prostředí potvrdí roli favorita a připíšou si hladké vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích