Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice vykradly Dolní Benešov


Branky


10

Po poločase vedly Těškovice o jednu branku. Ve druhém pak hostéí výhru dvěma góly navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Dolní Benešov chtěl priti Těškovicím navázat na předešlé dobré výkony. To se mu ale nepodařilo. Utkání začalo opatrně z obou stran. Do první opravdu vážnější akce se dostal ve 13. minutě Matěj Krayzel, jehož sólo přes tři obránce skončilo nad brankou. Po čtvrhodině hry zahrozili domácí střelou nad branku. Stejně se vedlo o chvíli později na opačné straně Kupkovi. Do vedení se dostala hostující družina ve 22. minutě, když Rek unikl po pravé straně a našel pasem Matěje Krayzela, který zahrál na housle brankáři Martinu Večerkovi – 0:1. Za dvě minuty se pak střela Svobody z osmnácti mterů otřela o břevno hostující branky. Domácím se podařilo vyrovnat po půlhodině hry, když centr Michala Večerka vypadl z rukou brankáři Lazeckému, a Górecki pohotově dorazil balon do sítě – 1:1. Ve 34. minutě vyrazil domácí brankář Martin Večerek tvrdou střelu Strojila z přímého kopu. Těsně před přestávkou vyrazil střelu Juchelky po vysunutí reka brankář Martin Večerek před kopačky Illíka, který už měl lehkou práci – 1:2. Ve 43. minutě zahrávali domácí přímý kop a míč pak nešťastným odkopem směřoval k naší pravé tyči, ale Lazecký bravurně vyrazil. V závěru poločasu se blýsknul pohotovou střelou z otočky na hranici šestnáctky Petr Kupka, ale jeho střela skončila nad bránou.

Těškovice vedení navýšily

Začátek druhého poločasu začali akttivnějin domácí. Ve 47. minutě si na lajně Michal Večerek obešel dva hráče a našel na pěti metrech Krále, který z pěti metrů přestřelil. V 53. minutě byla po nahrávce Strojila v poslední chvíli zablokovaná střela Juchelky. Deset minut po pauze zahrával Benešov, po faulu na Stříbného, Samsonem pokutový kop, který brankář Lazecký u tyče vyrazil na roh. Toto byl zlomový moment zápasu. Domácí to nalomilo a hosté začali získávat navrch. V 68. minutě vysunul Vladimír Šenk Matěje Krayzela, jehož centr byl sražen na rohový kop. Dvacet minut před koncem zápasu posunul Kupka po vysunutí Strojila míč na Matěje Krayzela, který míč před vybíhajícím brankářem Večerkem zasekl a poslal jej mezi brankářem a stoperem pohodlně do brány – 1:3. A toto byl pro domácí definitivní konec. V 76. minutě přistál rohový kop Vladimíra Šenka na hlavě Daniela Krayzela, kterému míč nohami pohotově vyrazil brankář Martin Večerek. V 78. minutě poslal Daniel Krayzel pas na Matěje Krayzela , který si obhodil stopera a podél brankáře Martina Večerka poslal míč do brány a završil hattrick – 1:4. V závěru zápasu ještě skončila střela Illíka nad brankou a neúspěšný byl v jasné tutovce i Vilém Krayzel.

 

Dolní Benešov příští týden hostí Budišov Těškovice přivítají Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Hosté se na nás dobře připravili. Hráli na rychlé brejky, kde nám dělal problémy jejich hráč Krayzel. Ve druhé půli jsme na ně vletěli a patnáct minut jsme je nepustili za půlku. Pak jsme nedali penaltu a to nás nalomilo a definitivně nás zlomil třetí gól. Po něm se už zápas jen dohrával.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V tomto utkání jsme byli aktivnějším mužstvem, vytvořili jsme si více brankových šancí a zaslouženě zvítězili. Definitivní zlom utkání v náš prospěch nastal po neproměněné penaltě domácích.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Večerek [-] - D. Štefek [-] , A. Górecki [-] , M. Drastík [-] (73. P. Kichner [-] ) , M. Večerek [-] (56. J. Vitásek [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Stříbný [-] , T. Král [-] (73. T. Miketa [-] ) , M. Samson [-] , M. Juchelka [-] , J. Halfar [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - O. Strojil [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , M. Krayzel [-] (81. V. Krayzel [-] ) , D. Illík [-] (84. L. Nosek [-] ) , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , T. Rek [-] , D. Juchelka [-] (63. J. Krayzel [-] )

ŽK: 84. M. Samson .
Hráči zápasu: M. Krayzel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - NEVŘELA Jan, VAVREČKA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: remíza

Zápas bude bez vítěze.

Tip: výhra domácích