4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice o výhře rozhodly v prvním poločase


Branky


8

Těškovice daly v prvním poločase čtyři branky. Ve druhém už branka nepadla a domácí si tak připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o čtyři branky

Těškovice se v sobotu staly hostitelem mužstva z Budišova. Od počátku na hřišti dominovala domácí družina. Už po třech minutách se dostal po autu Solnického do jasné tutovky Illík, který nasřelil jen gólmana Maláka. Za pět minut byla zpětná nahrávka Matěje Krayzela sražená na rohový kop. Aktivní Těškovice se ujaly vedení už po deseti minutách, když po chybě hostujícího beka prošel míč na Solnického, který vybídl ke skórování lépe postaveného Matěje Krayzela – 1:0. Za deset minut si na centr Illíka naběhl Juchelka, ale vylámal si na zuby na Malákovi. Ve 26. minutě opět chybovala hostující obrana, míče se zmocnil Juchelka, který jej poslal na nabíhajícího Matěje Krayzela, který s přehledem pokořil brankáře Maláka – 2:0. Ve 29. minutě skončila dalekonosná střela Reka těsně vedle branky. Po půlhodině hry odcentroval agilní Rek do vápna, kde jeho přetažený centr skončil na hlavě Daniela Krayzela, který jej poslal nechytatelně do sítě – 3:0. Ve 33. minutě se po rozehrání rohového kopu dostal balon ke Kupkovi, který bombou zpoza šestnáctky zvyšoval už na 4:0. Za tři minuty se dostali hosté do velká šance, když si za obranu naběhl Haluška, ale Lazecký jeho pokus zneškodnil. Ve 38. minutě skončila střela Matěje Krayzela z úhlu jen výborným zákrokem Maláka. Ve 40. minutě zneškodnil Malák přímý kop Vavrečky. Malák se pak i dvakrát zaskvěl proti Matějovi Krayzelovi. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase Těškovice prostřídaly, přesto se snažily o navýšení skóre. V 56. minutě skončila křižná střela Vavrečky vedle branky. Po hodině hry skončila střela Strojila na pravé tyčce hostující branky. Za minutu pronikl po pravé straně Vilém Krayzel, jehož centr našel Brože, jehož pohotové bodlo skončilo nad brankou. V 63. minutě zakončil z levé strany Vilém Krayzel křižnou střelou těsně vedle pravé tyčky. V 64. minutě se chytře uvolníl mezi čtyřmi protihráči Rek, který vybídl ke skórování volného Illíka, který ale opět v jasné tutovce jen nastřelil gólmana Maláka. V 66. minutě skončil trestný kop Vavrečky těsně vedle pravé tyče hostů. V 68. minutě vybojoval Brož na polovině hřiště míč, a vysunul zabíhajícího Illíka, který křižnou střelou zprava těsně minul branku. Dvacet minut před koncem se dostal po rozevření obrany hostů do jasné tutovky Vavrečka, který ale v situaci „z oči v oči“ nastřeli nohy gólmana Maláka. V 71. minutě vysunul Vladimír Šenk zabíhajícího Illíka, ten míč zaseknul a následnou střelu Brože gólman Malák vyrazil. V 79. minutě se po chybě hostující obrany dostal do brejku střídající Jakub Krayzel, ale v rozhodující chvíli při střele zakopl o umělku a jeho snaha tak skončila pouze v náručí gólmana Maláka. V 85. minutě si Strojil narazil míč s Vilémem Krayzlem, ale jeho následnou umístěnou střelu gólman Malák vytěsnil. V 86. minutě vysunul Vladimír Šenk zabíhajícího Sýkoru, ale jeho pummelice z pravé strany  brankou neskončila. V 88. minutě se dostával po autovém vhazování opět do jasné tutovky Illík, ale jeho střelu gólman Malák vyrazil a následná dorážka Jakuba Krayzela skončila nad brankou. V závěru utkání se ještě osmělili hosté, ale jejich dlouhý pas za obranu zlikvidoval včasným vyběhnutím brankář Lazecký.

 

Těškovice hrají v příštím kole v Dolním Benešově. Budišov bude hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V první půli jsme byli aktivnějším mužstvem, vytvořili jsme si jasné brankové šance a naštěstí jsme i některé dokázali proměnit. Ve druhém poločase jsme postupně zapojili do hry celou střídačku a tempo hry tak trošku uvadlo. Přítomni diváci tak mohli alespoň vidět nespočet našich brankových šanci, které se nám ale již nepodařilo proměnit.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Domácí využili svého krátkého a úzkého hřiště. Nášemu mladému týmu to dělalo problémy, hlavně v obranné fázi, kde nestíhal domácím v agresivitě. Ve druhé části jsme překopali sestavu a hra se vyrovnávala, my jsme ale hráli jen pro šestnáctku. Výborně nám zachytal brankář Malák. My se sice zvedáme, ale chybí nám dravost.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Vavrečka [-] , M. Krayzel [-] (46. O. Strojil [-] ) , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] (62. V. Sýkora [-] ) , T. Rek [-] (71. J. Krayzel [-] ) , J. Solnický [-] (46. L. Brož [-] ) , D. Krayzel [-] , D. Juchelka [-] (46. V. Krayzel [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - D. Sivák [-] , J. Oleják [-] (80. R. Olbrecht [-] ) , S. Haluška [-] , Č. Veselka [-] , D. Anděl [-] , E. Machala [-] (46. F. Honeš [-] ) , D. Indrák [-] , K. Kašpárek [-] (50. K. Tokár [-] ) , Z. Ondrušík [-] , J. Holub [-]

Hráči zápasu: T. Rek - M. Malák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČAPEC Libor - BUKOVSKÝ Josef, HOZA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Pokud hosté přivezou pár lidí z áčka, tak by mohli kousat, ale na výhru to stačit nebude.

Tip: výhra domácích