3:1
(1:0)
56. J. Barát (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice doma vydřely tři body s Chuchelnou


Branky


5. D. Juchelka , 54. D. Illík , 84. P. Kupka - 56. J. Barát (p.)
11

Těškovice po poločase vedly o jednu branku. Pak přidaly další branku. Chuchelná hned snížila. Těškovice výhru pojistily až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Těškovice doma v sobotu přívítaly družstvo z Chuchelné. Úvodní dvacetiminutovka patřila domácímu mužstvu. Do vedení se dostala už po pěti minutách domácí družina, když hostující stoper Rybenský udělal chybu, míče se zmocnil Juchelka, který přetlačil druhého obránce a s přehledem proměnil nabízenou šanci – 1:0. Za dvě minuty zatáhl po straně míč Juchelka, který zpětnou nahrávkou vyzval ke střele Vladimíra Šenka, jehož střelu u tyče vykopl obránce. Ve 12. minutě centr Matěje Krayzela proletěl celým vápnem, ale bez efektu. Další střelecké pokusy Daniela Krayzela a Matěje Krayzela skončily nad brankou. V náručí brankáře Náhlíka skončila i střela Matěje Krayzela v 18. minutě. Za tři minuty reklamovala domácí lavička po zatažení Matěje Krayzela penaltu, ale píšťalka rozhodčího zůstala hluchá. Ve 24. minutě musela domácí obrana po rohovém kopu hostí a střele Hradila vykopávat míč z brankové čáry. Za tři minuty brankář Lazecký před Hradilem uklidil balon do bezpečí. V závaru poločasu se neujaly střely domácího Matěje Krayzela a Illíka, na druhé straně to byly střely Gargoše a Koňaříka. 

Těškovice vedení navýšily

V úvodu druhé půle vsítila Chuchelná Hradilem branku. Ta ale nebyla uznána pro postavení mimo hru. Ve 49. minutě vyrazil hostující brankář Náhlík střelu Juchelky na rohový kop. Po jehom zahrání vystřelil opět Juchelka, ale tentokrát jen do tyče. Další branku vsítily Těškovice až deset minut po pauze, když byl po průniku po pravé straně sražen Matěj Krayzel, rozhodčí ponechal výhodu a Illík pohotově uklidil balon k tyči hostující branky – 2:0. Za dvě minuty byl faulován brankářem Lazeckým v pokutovém území Gargoš a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Jakub Barát – 2:1. V 69. minutě skončila křižná střela Matěje Krayzela vedle brány. Za tři minuty neproměnil jasnou tutovku Matěj Krayzel, který zbrkle střílel do brankáře Náhlíka. Chuchelná pak dvakrát zahrozila po akcích Hradila a Steffka, kteří ale z úhlu vždy stříleli na přední tyč a brankáře Lazeckého tím nepřekvapili. Klid do domácích řad přišel až šest minut před koncem, když vybídl patou Matšj Krayzel Jakuba Krayzela k centru, po kterém Illík nastřelil jen brankáře Náhlíka, ale odražený míč pak nadvakrát dopravil do branky Kupka – 3:1. V 88. minutě rohový kop Vladimíra Šenka skončil na hlavě Illíka, a míč pak z jeho hlavičky doputoval vedle tyčky. Následně skončila křižná střela Illíka vedle šibenice hostující brány. 

 

Těškovice budou příští kolo hostit Budišov. Chuchelná přivítá v důležitém zápase Dolní Benešov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Našemu mužstvo patřilo asi prvních dvacet minut utkání, ve kterých jsme si vytvářeli brankové šance a jednu z nich i proměnili. Pak jsme nepochopitelně vyklidili střed hřiště a umožnili tak aktivnímu soupeři převzít otěže utkání. Z naší strany to pak místy nevypadalo fotbalově, ale vydřené tři body zůstaly doma.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Remízu jsme dle mého mohli mít, ale chybami jsme se o ní připravili. Sice nám nevyšlo úvodních dvacet minut, pak jsme podle mě byli aktivnější. I ve druhé části jsme byli aktivnější, ale dostali jsme druhou branku. Sice jsme snížili hned vzápětí z penalty. Pořád jsme byli aktivní, nedali jsme šance. Nakonec soupeř rozhodl na konci zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Juchelka [-] (62. J. Krayzel [-] ) , M. Krayzel [-] (83. V. Krayzel [-] ) , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] (87. V. Sýkora [-] ) , T. Rek [-] , J. Solnický [-] , D. Krayzel [-] (50. O. Strojil [-] ) , L. Brož [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , A. Chlopčík [-] , D. Stefek [-] , J. Koňařík [-] - J. Halfar [-] (60. M. Komárek [-] ) , M. Barát [-] , J. Barát [-] , J. Gargoš [-] , P. Rybenský [-] - J. Hradil [-] -

ŽK: 70. P. Šrámek .
Hráči zápasu: P. Kupka - J. Koňařík , P. Šrámek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KOTÁSEK Petr, HOZA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Kolár
Tip experta: výhra domácích

Těškovice tady vidím jako favorita utkání, Chuchelná se sice bude snažit urvat, jelikož je namočená do sestupových vod, ale výhodou domácích bude jejich hřiště. A vzhledem k výsledkům Chuchelné v jarní části se přikláním k výhře domácích.

Tip: výhra domácích