Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina vyhrála tenisově


Branky


12

Těškovice daly první a poslední gól zápasu. Mezitím skórovala Vřesina šestkrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Vřesina ke svému nedělnímu zápasu přizvala mužstvo z Těškovic. Začátek zápasu byla aktivnější Vřesina. Zpočátku se zastřelovali Boček a po něm Jiří Pešek. V 11. minutě vyslal z hloubi pole Vojáček Bočka, ale ten nedostihnul balon před čárou. V 15.m minutě odcentroval Pagáč míč do vápna, kde hostující obrana v čele s Lazeckým likviduje šanci s pomocí břevna a pak po závaru míč odkopla do bezpečí. V době největšího domácího tlaku se dostali hosté do vedení, když po chybě domácí defenzivy zaběhl po nahrávce Viléma Krayzela za obranu Matěj Krayzel a křižnou střelu poslal přímo k tyči – 0:1. Ve 23. minutě našel Jiří Pešek v náběhu Bočka, který si udělal obránce a přehodil brankáře Lazeckého – 1:1. Za minutu odcentroval z kraje hřiště míč do vápna Jiří Pešek, ale Mrázek na jeho centr nedosáhl. Ve 26. minutě po zpětné nahrávce Matěje Krayzela střílel do vřesinského brankáře Lamparta Illík. Po půlhodině hry zahrával Jiří Pešek, po faulu na svou osobu, přímý kop, který dotlačil do sítě Mrázek – 2:1. ve 37. minutě vyřešil brankář Lazecký dvě šance domácích. Hned za minutu se dostal do brejku hostující Matěj Krayzel, který z úhlu nastřelil pouze Lamparta. Ve 42. minutě po nahrávce Pagáče chytil střelu Jiřího Peška Lazecký. V závěru prvního poločasu po rohovém kopu Martina Peška dostal míč těsně za brankovou čáru Kocián – 3:1.

Vřesina náskok navýšila

V úvodu druhého poločasu si obehrál Jiří Pešek dva hráče a zavěsil nechytatelně na zadní tyč – 4:1. V 51. minutě nacentroval míč do vápna Jiří Pešek, kde ho poslal pod víko Kocián – 5:1.V 58. minutě ideálně vysunul Matěj Krayzel bráchu Viléma, který ale při zakončení si nepochopitelně šlápl na balon. Za čtyři minuty skončil střílený centr Vavrečky v náručí Lamparta. V 68. minutě vyrazil bravurně střelu Vavrečky brankář Lampart. V 75. minutě vyrazil lazecký bravurně střelu Boháče. Deset minut před koncem namazal míč Rončka míč Jiřímu Peškovi, který jej z hranice šestnáctky poslal na vzdálenější tyč – 6:1. V 82. minutě šli na brankáře Rončka, Mrázek a Jiří Pešek. Lazecký domácí postupně všechny vychytal. V tu dobu už hráli Těškovuice o deseti. V 84. minutě našel Martin Pešek na hranici vápna Boháče, který z hranice vápna přestřelil branku. V 86. minutě zlikvidoval na druhé straně brejk Matěje Krayzela brankář Lampart. Poslední slovo měly Těškovice, když Solnický vysunul pasem na pravou stranu Vavrečku, který umístil svou střelu přesně k tyči – 6:2.

 

Vřesina hraje příští kolo v Dolním Benešově. Těškovuce budou hostit Chuchelnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Byli jsme velmi aktivní a cely poločas jsme byli na míči a hosté měli jen dva brejky. Ve druhém poločasu se hra uklidnila, a hlídali jsme si zapas.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V silně okleštěné sestavě jsme zajížděli k lídru tabulky s defenzivním pojetím hry a pokusy o breaky. Toto se nám dařilo JEN do cca. 25.min. Naše oslabená obrana a záložní řada se tak moc neprosadila, nedařilo se nám podržet míč a navíc jsme se nedostávali ani k odraženým míčům. Trochu nás pak zlomila sporná třetí branka a rychlé góly domácích v úvodu druhého poločasu. Navíc jsme zbytek utkání dohrávali po zranění jen o 10-ti.Výborný výkon předvedl v brance Roman, který chytil dalších min. 5.branek.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , L. Vojáček [-] (76. J. Kučera [-] ) , M. Waszut [-] (46. M. Boháč [-] ) , T. Mrázek [-] , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] (75. M. Guřan [-] ) , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-] (72. Z. Říha [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Vavrečka [-] , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , V. Krayzel [-] , V. Sýkora [-] (65. L. Nosek [-] ) , J. Solnický [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 29. J. Krayzel .
Hráči zápasu: L. Vojáček , J. Lampart , J. Pešek , F. Rončka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - ŠAFAŘÍK Pavel, MIKOŠEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: remíza

Zatím se nám na jaře docela daří, a myslím si, že bodů jsme měli mít ještě více. Vřesina je favoritem, ale jako každý chci vždycky vyhrát, ale s respektem k soupeři, jeho síle, ambicím a postavení v tabulce dám remízu, a budu doufat , že Vresinu potrápíme. 0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích