2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Daniel Krayzel rozhodl o výhře domácích


Branky


14

Těškovice daly v prvním poločase dvě branky. Ve druhé části si už výhru pohlídaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice daly dvě branky

Těškovice přivítaly na své umělce mužstvo ze Štítiny. Štítina přijela do Těškovic pouze v jedenácti hráčích a od toho se odvíjela její taktika po celý zápas, kdy vsadila vše na to dostat, co nejméně branek. Takže se hrálo po celý zápas pouze na jednu branku. Do první šance se dostali domácí po jedenácti minutách, když po nahrávce Strojila naběhl za obranu Illík, ale jeho střelu zlikvidoval brankář Martin Vitásek. V 19. minutě skončil střelecký pokus Strojila v rukavicích brankáře Martina Vitáska. Po dvaceti minutách se dostaly Těškovice do vedení, když si na rohový kop Vladimíra Šenka nejvýše vyskočil Daniel Krayzel a hlavou zatloukl míč neomylně do sítě – 1:0. Za tři minuty pak skončila střela domácího Vladimíra Šenka vedle tyčky. Ve 27. minutě vysunul Illík Juchelku, který odcentroval na Jakuba Krayzela, jenž z malého vápna přestřelil branku. Za šest minut střelu Juchelky zblokovala hostující obrana a následná dorážka Vladimíra Šenka udělal brankáři Martinu Vitáskovi velké problémy. Za chvíli skončila umístěna střela Vladimíra Šenka těsně vedle. Ve 38. minutě tečovaný přímý kop hostů nadvajrát zlikvidoval brankář Lazecký. Ve 43. minutě zahrával Daniel Juchelka rohový kop přímo do branky, gólman míč jen vyrazil za šestnáctku, následnou bombu Jana Šenka srazila obrana a následné zakončení Daniela Juchelky skončilo mimo tyče hostů. Další branku přidala domácí družina těsně před poločasem, když Kupka hlavou sklepl dlouhý pas na Daniela Krayzela, který střelou z dvaceti pěti metrů vymetl všechny pavučiny štítinské branky – 2:0.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se obrázek hry na hřišti vůbec nezměnil. Hosté nadále jen bránili, a domácí v poklidu kontrolovali hru a snažili se přidat další branku. Hned ve 46. minutě skončila střela Daniela Krayzela jen těsně vedle hostující tyčky. Za deset minut se snažil zatočit rohový kop přímo do branky Juchelka, ale míč z jeho kopačky skončil těsně nad břevnem. Čtvrhodinu před koncem si narazila míč dvojice Vilém Krayzel s Illíkem, a po nahrávce druhého jmenovaného se dostal balon k Vladimíru Šenkovi, jehož střelecký pokus z hranice šestnáctky sice zamířil do protipohybu brankáře Martina Vitáska, ale skončil jen na tyči hostující branky. Za dvě minuty zatáhl míč středem hřiště Strojil, jehož pumelice skončila ale vysoko nad bránou. Šest minut před koncem se prosmýkl po levé straně Vavrečka, jehož křižnou střelu u tyče vyrazil Martin Vitásek. Poslední šanci měl domácí Rek, když jeho střela skončila jen v rukavicích Martina Vitáska. 

 

Těškovice příští kolo jedou do Vřesiny. Štítina bude hostit Dolní Benešov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po celé utkání jsme měli herní převahu, ale nemohli jsme se kombinačně prosadit přes „kvalitní prešovský beton“ hostujícího mužstva. Naštěstí se nám do poločasu podařilo vsítit dvě branky, které toto utkání rozhodly. Doma tak zůstaly pro nás důležité tři body.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Přijeli jsme víceméně v jedenácti lidech. Máme zraněno šest hráčů základní sestavy. Celý zápas jsme zaparkovali autobus před našim vápnem a jen jsme bránili. Musely z toho bolet diváky oči. Kdybychom hráli a prohráli po boji, ale takhle to byla tragédie. Musíme na to rychle zapomenout.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] (55. L. Brož [-] ) , D. Juchelka [-] (70. V. Vavrečka [-] ) , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] (79. L. Nosek [-] ) , J. Solnický [-] , D. Krayzel [-] (57. V. Krayzel [-] ) , J. Krayzel [-] (46. T. Rek [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - F. Graf [-] , T. Halška [-] , V. Tomáško [-] , V. Trušina [-] , M. Vitásek [-] , L. Bartusek [-] , O. Kurka [-] , J. Mlček [-] (88. J. Grussmann [-] ) , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-]

ŽK: 81. L. Bartusek .
Hráči zápasu: D. Krayzel .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: remíza

Štítina potřebuje bodovat, aby se udržela před námi, a ještě udržela i možnou šanci na případný postup, ale na umělé trávě v Těškovicích to bude mít velice složité. Na specifickém a úzkém hřišti diváci uvidí dělbu bodů.

Tip: výhra hostů