0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku marně čekali


Branky


12

Ani jedno družstvo nemířilo za celý zápas mezi tři tyče, a proto se dospělo k bezbrankové remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Dolní Životice přivítaly v nedělním dopoledni tým z Těškovic. Hrálo se na těžkém a mokrém terénu, který znemožňoval dobrou kombinaci obou mužstvům. Těškovice byly po celý zápas fotbalovějším mužstvem, ale dobrá obranná činnost domácích je k vážnějším šancím nepustila. Po čtyřech minutách po nahrávce Matěje Krayzela pálil vedle Strojil. Po deseti minutách se dostal sám před Lazeckého Honka, ale brankář hostů jeho úmysl přečetl. Ve 13. minutě zatáhl míč Matěj Krayzel po straně a jeno nahrávka našla Juchelku, jehož střela skončila v náručí brankáře Kramného. Po dvaceti minutách zlikvidoval Lazecký dva prudké a nebezpečné centry domácích. Za pět minut sklepl Juchelka balon pro Matěje Krayzela, který ale přestřelil branku domácích. Pět minut před koncem se po rohovém kopu domácích dostal do brejku Matěj Krayzel, jehož centr byl sražen na rohový kop. V závěru prvního poločasu se proháčkoval domácí Vlček před hostující branku, ale jeho pokus skončil jen na boční síti. 

Ani ve druhém půli branka nepadla

Obraz hry se ve druhé části vůbec nezměnil. Ve 49. minutě centr Illíka našel Kupku, jehož střela z první skončila těsně mimo. Za dvě minuty zahráli hosté špatně malou domů, za míčem běžel domácí Honka, před nímž ho uklidil včasným vyběhnutím a skluzem do bezpečí Lazecký. V 54. minutě po sklepnutí Kupky na Strojila, skončila jeho bomba vedle. Po hodině hry vysunul Vladimír šenk míč na Kuchelku, který pálil opět vedle. Čtvrhodinu před koncem se dostali domácí do zakončení, ale míč z kopačky Víta Marety skončil nad brankou. Deset minut před koncem neskončila po nahrávce Reka gólem ani střela Vladimíra Šenka. Za minutu akce po ose Kupka-Strojil-Illík, skončila nepřesnou střelou posledně jmenovaného. V závěru se ještě dvakrát pokusi pokořit domácí obranu Jan Šenk, ale opět neúspěšně. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

Těškovice budou příště hrá doma se Štítinou. Dolní Životice jedou do Dolního Benešova.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Hrálo se na těžkém terénu. Těškovice byly po celý zápas jednoznačně lepším týmem. My jsme jim ale naší aktivní hrou a obrankou nedovolovali se dostat do žádných vyložených šancí. Paradoxně jsme to byli my, kdo jich měl více. Chyběli nám dnes hodně tři hráči základní sestavy, kteří si udělali velikonoční výlet do zahraničí. Nakonec musím uznat, že jsme za bod rádi.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Těžké utkání na těžkém terénu, který nám brzdil naší kombinační hru. I když jsme měli více ze hry, moc tutovek jsme si nevytvořili a zbytek naších šancí srazila dobrá defenziva domácích nebo naše zakončení vysoko nad branku. Vzhledem ke všem okolnostem a i třem nabídnutým tutovkám domácím, bereme konečnou dělbu bodů za spravedlivou. Děkuji celému mužstvu za předvedený bojovný a herní výkon.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - S. Krajčír [-] (35. V. Mareta [-] ) , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] , L. Štrbík [-] (82. V. Palyza [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] (78. P. Pohaněl [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] , D. Juchelka [-] (75. T. Rek [-] ) , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , D. Krayzel [-] , J. Krayzel [-] (65. V. Krayzel [-] )

ŽK: 64. J. Vlček - 63. D. Juchelka .
Hráči zápasu: M. Tengler - R. Lazecký .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - VRBA Martin, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra hostů

Souboj sousedů v tabulce pro mě nemá jasného aspiranta na vítězství. Oba týmy chtějí sbírat body, Dolní Životice navíc vyhrály oba úvodní zápasy jarní části sezóny. Na druhou stranu Těškovice v posledním kole porazily silné Žimrovice a určitě budou chtít na tento výsledek navázat a odpoutat se od svého aktuálního soupeře, což se jim v konečném důsledku dle mého povede.

Tip: výhra domácích