5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina dala Štítině pětku


Branky


10

Vřesina sice po poločase vedla jen o jednu branku. Další čtyři přidala po přestávce a slavila tak vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o jednu branku

Vřesina přivítala v nedělní odpolední mužstvo ze Štítiny. Vřesina byla po celý zápas aktivnějším týmem. Domácí družina se dostala do vedení už po šesti minutách, kdy střelu Waszuta ještě hostující obrana odvrátila, míč se dostal k Jiřímu Peškovi, který si udělal dva hráče a nechytatelně vystřelil – 1:0. Za chvíli Waszut centroval do vápna, ale Mrázek měl na dlouho nohu. Po čtvrthodině hry šli domácí tři na jednoho ve složení Rončka, Jiří Pešek a Boháč. Brankář Martin Vitásek jejich pokus vykryl. Po dvaceti minutách se dostal po rohu Jiřího Peška málem k zakončení Boháč, ale nedosáhl na balon. Za šest minut pak Boháč po nahrávce Jiřího Peška netrefil cílené zařízení. Štítina po celý první poločas zahrávalka asi osm rohů, ale jen z jednoho se dostal k zakončení Marek Vitásek, ale Lampart jeho hlavičku vytáhl.

Vřesina skóre výrazně navýšila

Ve druhém poločase už Štítina odpadla. Dostávala se pouze ke střelám Sakmara z dálky. Ty však byly hodně nepřesné. Vřesina dokázala postupně navýšit skóre.  Druhou branku přidali domácí pět minut po startu druhé půle, když střelu Jiřího Peška vyrazil brankář Marek Vitásek a Boháč míč pohodlně uklidil do branky – 2:0. V 62. minutě střela Vojtěcha Kociána mířila vedle. V 66. minutě dostal Vojtěch Kocián míč do náběhu a pěknou střelou zvyšoval na 3:0.  Za šest minut si agilní Jiří Pešek narazil s Boháčem a po samostatném nájezdu zakončoval na přední tyč – 4:0. Osm minut před koncem zápasu pak našel Boháč zcela samotného Vojtěcha Kociána, který přeloboval brankáře Martina Vitáska – 5:0. Ještě v poslední minutě běžel sám na Martina Vitáska Boháč, ale brankář hostů tentokrát souboj vyhrál.

 

Vřesina bude hostit příští kolo Budišov. Štítina bude hostit Chuchelnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme si je pohlidali a na měkkém terénu se hrálo tak, jak jsme potřebovali. Tlak jsme zuzitkovali jedním gólem. Ve druhém poločasu jsme svou dominanci potvrdili a své šance začali promenovat a pohlidali jsme si cely zapas.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byl to zápas blbec. Na Vřesinu neumíme prostě poslední čtyři roky zahrát. Mohli jsme prohrát i více. Nic se nám nedařilo. Házíme to za hlavu a jedeme dál.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , M. Waszut [-] (67. J. Kučera [-] ) , T. Mrázek [-] (78. M. Guřan [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-] (81. Z. Říha [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - L. Bartusek [-] , V. Trušina [-] , M. Sakmar [-] (82. J. Mlček [-] ) , M. Vitásek [-] , O. Kurka [-] (67. T. Těžký [-] ) , R. Grigarčík [-] , T. Halška [-] (46. M. Kaštovský [-] ) , P. Kunczik [-] (78. V. Tomáško [-] ) , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 23. V. Trušina , 49. J. Gattnar .
Hráči zápasu: J. Lampart , M. Waszut , J. Pešek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - PRETSCH Adam, RÁCZ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jonáš Tesařík
Tip experta: výhra hostů

1:2 Vřesina momentálně nemá dobré výsledky, ani herně v Životicich to nebyl dobrý výkon a Štítina naopak má formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích