0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase týmů ze spodku tabulky slavily úspěch Budišovice


Branky


10

Budišovice o své výhře rozhodly brankou, kterou vsítily v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišovice po půli vedly

Budišov v sobotu přivítal na svém trávníku tým z Budišovic. V zápase dvou posledních celků tabulky viděli diváci bojovné střetnutí s minimem šancí na obou stranách. Mladé domácí mužstvo sice bylo běhavější než hosté z Budišovic, ale ti zase byli takticky vyzrálejší a v pohodě dokázali držet domácí mužstvo na dostřel od své branky. Za domácí se v prvním poločase dostával třikrát do šance Kašpárek, ale vždy místo střely volil zbytečně nahrávku a celá příležitost vyšla vniveč. Hosté se dokázali dostat ve dvacáté minutě do skrumáže v domácím pokutovém území, ale ani zde se neurodila branka. Jediná gólová akce zápasu přišla po půlhodině hry, když se míč dostal k Večerkovi, který se uvolnil přes jednoho hráče a na jeho střelu zpoza šestnáctky se brankář Malák marně natahoval – 0:1. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se hosté zkušeně zaměřili na obranu a domácí nezkušený tým s tím nevěděl vůbec rady. Když už se do dobré šance dostal Kašpárek s Haluškou, tak si s nastálou situací nevěděli rady. V samém závěru pak mohl ještě výhru hostů potvrdit střídající Kratochvíl, ale míč se mu v poslední chvíli zamotal mezi nohami. Hosté si tak přesto takticky dokráčeli ke druhé výhře v sezóně.

 

Budišov jede příští kolo do Vřesiny. Budišovice zajíždějí do Březové. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Máme mladé mužstvo, které si na velký fotbal teprve zvyká. Budišovice daly jednu branku z jedné střely na branku. Pak už si výhru taktickým způsobem pohlídaly. My skládáme mužstvo s výhledem do budoucna.

TJ Sokol Budišovice
Jaromí Zima st. (trenér): Dneska se mi hovoří o utkání po dlouhé době lépe. My jsme byli v zápase fotbalovější, domácí byli běhavější. V prvním poločase jsme dali jednu branku. Ve druhém už jsme si spíše hlídali, abychom branku nedostali. Po zásluze jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - M. Týn [-] , K. Kašpárek [-] (82. J. Krause [-] ) , D. Anděl [-] , S. Haluška [-] , D. Huťa [-] , L. Buček [-] , E. Machala [-] , D. Indrák [-] , J. Holub [-] , Z. Ondrušík [-]

TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - A. Vilam [-] , J. Ondra [-] (60. T. Znášik [-] ) , R. Kubánek [-] (82. Š. Kratochvíl [-] ) , D. Carbol [-] , P. Hudeček [-] - M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] , J. Kotala [-] , P. Kolár [-] - J. Zima [-]

ŽK: 67. E. Machala - 26. J. Ondra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAPEC Libor - BUKOVSKÝ Josef, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jonáš Tesařík
Tip experta: výhra domácích

3:2 Budišovice jsou poslední, a navíc Budišov hraje doma, proto výhra Budišova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích