Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice v přestřelce slavily další úspěch


Branky


10

V utkání bohatém na góly padlo sedm branek. Domácí dali čtyři a po zápase mohli oslavit tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

V zajímavém souboji změřily síly mužstva Vávrovic a Stěbořic. Přestřelku zahájil po šesti minutách Mrusek, ke kterému se ve skrumáži dostal míč a on jej nekompromisně poslal k tyči hostující branky – 1:0. Stěbořice mohly vyrovnat po deseti minutách, ale Jamnický mířil vedle tyčky. Ve 12. minutě napřáhl Chryczyk, jehož pumelice orazítkovala konstrukci branky. Po čtvrthodině hry přímý kop stěbořického Šindeláře vyhlavičkoval z brankové čáry Jan Lichovník. Po dvaceti minutách nahrál Mrusek Štencelovi, jehož střelu Kachtík vyrazil a Mrusek pohotově vrátil míč do brány – 2:0. Za tři minuty skončil roh Jamnického na břevnu, Jamnický pak balon vrátil znovu do vápna, kde ho Martin Dietrich hlavou umístil do sítě – 2:1. Ve 33. minutě jen těsně minul branku hostující Veřmířovský. Deset minut před přestávkou vysunul Jan Lichovník Chryczyka, který nedal Kachtíkovi žádnou šanci – 3:1. Těsně před odchodem do kabin se prošel balon přes domácí obranu až k Burdovi, který prostřelil Tesaře – 3:2.

Oba soupeři dali po jedné brance

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji Stěbořice. Ve dvou velkých šancích se objevil Jamnický, ale neuspěl.  Po hodině hry se dostal míč k Mruskovi, který nechytatelně vymetl hostující šibenici – 4:2. V dalším průběhu hry se hrálo spíše mezi šestnáctkami obou týmů bez nějaké výraznější šance Hosté pak kosmeticky upravili výsledek v samém závěru, když Kokošek hlavou poslal míč do brány – 4:3. Ve zbývajícím čase se už hosté nezmohli na tlak a Vávrovice si v poklidu dokráčely pro tři body. 

 

Vávrovice jedou v příštím kole do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Byl to zápas padesát na padesát. Dá se řící, že jsme celý zápas odbojovali a šťastně jsme si připsali tři body.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Z obou stran to bylo takové nemastné neslané. Padalo ale hodně branek. My jsme bohužel nebyli důrazní v obraně a soupeř naše chyby trestal. V útoku to zase bylo takové jalové.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] , O. Levák [-] , M. Schoppik [-] - J. Pchálek [-] (89. M. Klein [-] ) , T. Štencel [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] - J. Chryczyk [-] , F. Mrusek [-] (86. J. Moro [-] )

TJ Sokol Stěbořice
D. Kachtík [-] - J. Šindelář [-] , D. Burda [-] , M. Šimon [-] (46. V. Konečný [-] ) , M. Dietrich [-] (58. R. Kokošek [-] ) , V. Kramný [-] (46. M. Šeuer [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] (82. M. Paleta [-] ) , F. Kramný [-] , V. Graca [-]

ŽK: 88. J. Chryczyk - 56. J. Šindelář .
Hráči zápasu: F. Mrusek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENNIG Antonín - HLADÍK Miroslav, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jonáš Tesařík
Tip experta: výhra domácích

2:1 Vávrovice umí doma překvapit, a myslím, že toto kolo to potvrdí.

Tip: výhra hostů